Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan? Tehetek én róla, hogy gazdag vagyok?
20/F vagyok,és ha nem is zsírgazdag,de mondjuk egy olyan felső középosztálybeli jómódú családban születtem. Mindig megvolt mindenem. Most már saját lakásom van. Több házunk,nyaralónk van szerte az országban,és sokat utaztunk külföldre. Én ksikoromban azt hittem ,h ez a normális. De azt vettem észre az embereken,h amikor én erről beszéltem,h h élek,akkor megutáltak,és nagyképűnek beképzeltnek néztek. Aztán leesett,hogy nem mindenkinek habostorta az élet.
Na hát szóval nekem megvan mindenem,de eddig csak ilyen komolytalanabb r*banc típusú barátnőim voltak. Komoly kapcsolatom egyáltalán nem volt.
A normális lányok,meg már ennyiből elítélnek,és egy szemétnek tartanak, a puszta létezésem miatt.
Na de most komolyan? Miért nem lehet elhinni,hogy az az ember is lehet normális,aki mondjuk egy kicsit jobban áll anyagilag.
Motanság már igyekszem minél jobban titkolni az anyagi helyzetemet,mert pusztán ezért már utálnak,mert előítéletesek.
Én tuti nem a pénz miatt lennék együtt egy csávóval, pl Hugh Heffner piszok gazdag de öreg , a papám lehetne sose kavarnék vele attól mert pénzes!!
bár nem jártam még fiúval,de a környezetemben már megfigyeltem ezt azt és hát aki pénzes sokszor lenézi a másikat akinek nincs, bár én csak lányt ismerek ilyet,de a fiúk is ilyenek lehetnek szerintem..
lehet hogy most te pont más vagy :)
titkold el a gazdagságodat ismerkedj meg egy lánnyal és aztán amikor együtt lesztek akkor elmondod neki..
Sehol nincs megírva, hogy egy gazdag fiú vagy lány nem lehet normális. A szegények közt is van nagyképű és van normális.
Sajnos a rib*anc típusú csajok a jómódúbb pasikra akaszkodnak rá, meg kell tanulnod kiszűrni őket. Általában egy csajnak a külsején megmutatkozik, hogy mit akar, ha odafigyelsz, ki tudod szűrni őket. Vannak olyanok is akik szerénynek és szendének mutatják magukat, ezek veszélyesebbek, de őket is ki lehet szűrni a viselkedésük alapján. A legegyszerűbb úgy megismerkedni egy csajjal, hogy nem kötöd az orrára, hogy jómódú vagy. Mert ha azzal kezded, hogy van 2 kastélyom meg 40 kocsim akkor a saját sírod ásod meg. Ha már pár hónapja jártok és kiismerted, akkor már beavathatod a dolgokba. De ne úgy kezd, hogy milliomos vagyok. :))
Én azt mondom, hogy ne azzal foglalkozz, hogy ki mit mond. Valamint az emberekkel az a legnagyobb baj, hogy nem küzdenek semmiért, csak azt mondják, hogy ez van, ezt kell szeretni. Azt akarom mondani ezzel, hogy sokan nem is tesznek semmit azért, hogy jobban menjen nekik, ehelyett inkább a jómódúbb embereket csesztetik. Mindenki a saját sorsának kovácsa.
Végül a gyerek akár fiú akár csaj nem tehet róla, hogy jómódúbbnak született. Meg arról se, hogy olyan lett amilyen. Ha valakit túlzottan elkényeztetnek az a szülei hibája rendszerint vagy, hogy nem foglalkoztak vele eleget. Ezért nem a gyereket kell hibáztatni, hanem a szüleit. De ki hogy gondolja.
Így van, húzzon el dolgozni, rohadt kis köcsög gyerek. Mindjárt sajnálni fogom, mert van pénze, ha annyira más, mint a többi gazdag, akkor adjon a rászorulóknak annyi pénzt, hogy saját házat, vagy lakást tudjanak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!