Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül?
Nem hiszem, hogy a te korodban olyan sokan vannak komoly kapcsolatban. Azok inkább ilyen tipikus tini tapasztalások, ahol egyik fél sem tudja, hogy a jövő héten mit fog érezni.
Ismerkedj, aztán majd találkozol egy olyan fiúval, aki hozzád illik. Mást nem tehetsz.
Sokáig voltam ugyanebben a helyzetben. Akartam magam mellé valakit aki szeret és nem csupán azért, mert már másnak is van. És pont amikor a legkevésbé számítottam rá, akkor megjelent Ő. Nehéz eset volt az egész. 7 hónapnyi szenvedés után most végre 3-4 hónapnyi öröm.
Én nem igazán vagyok se vékony, se kövér. Olyan a kettő közötti az a jó, nem öltözködöm k*rvásan, sőt! Ne aggódj észre fog venni valaki, tudom hogy milyen várni, de amikor nem számítasz rá bekövetkezik.
16/L
Így van :D Fel a fejjel! :D
16/L
nekem sem volt még olyan bnőm aki mellett tényleg boldog voltam... és én a cukikra jobban bukom, már ha 16 felett van, mert alatta csak a rosszak elégítenék ki minden igényem =) ha érted mire gondolok... :D De igazából nem is a szex miatt vagyok legfőképp kiakadva mostanság, inkább kezd megint kijönni a szeretethiány :/
De dont worry be happy xd Bár könnyű azt mondani tudom :DD
F19
Rengeteg légkörben mozgok.... szóval szerintem nem ez a probléma :(
Utolsó 19/F :D Szerintem a szexnek semmi köze a cukisághoz... :D :P legalábbis én így gondolom... Igaz, még szűz vagyok, de a páromért benne lennék egy kis rosszaságban :) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!