Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szerintetek is egyedül fogok sírba vonulni?
A helyzet az, hogy nem vagyok ama tündibündi, kedves típus megtestesítője, melyre sokan hajtanak közületek. Gyakran érkezik panasz az elvileg túl nyers modoromra, szarkasztikus megjegyzéseimre, félreérthető és "polgárpukkasztó" poénjaimra, valamint arra a vonásomra, hogy a falat kaparom az evidens kijelentésektől és a magától értetődő válasszal megfelelhető kérdésektől. (Neveztek már Stewie Griffin női kiadásának is - már ami a stílusomat illeti; ferde szexuális orientáció, mészárlásra való hajlam természetesen nem játszik ebben.:D)
Igazából anyám ültette fülembe a bogarat ("Senkinek nem kellesz majd így, kislányom!"), az előzetes haveri panaszokra aligha adtam idáig. Mit gondoltok, igazuk lehet? Nyílhat valaha lehetőségem egy tartós párkapcsolat kiépítésére?
Második, sejtettem valakit, aki elsüti ezt.:D Ha már itt tartunk, a vonulás sem teljes joggal használatos kifejezés a szövegkörnyezetben, hisz nem a saját lábamon jutok el a föld alá.
Sajnálni tudom csak a harmadikat, amennyiben ennyi kacifánt kifog rajta - nagybetűs magyar létére ugyebár.
Külsőmet szándékosan hagytam hangsúlytalanul, az átlagosnak mondható, nem csapong se kimondottan pozitív, se negatív irányba. Majd miután sikerül lefaragnom magamból bő 6-7 kilót (jelenleg 59et nyomok 160 centihez), talán besorol "jó csajnak" a közvélemény.
A többieket pedig hálával jutalmazom, legalább érdemben szóltak a topichoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!