Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig ilyenek?
Nem, valóban nem!
De mi lenne, ha kinyitnád a szád és megmondanád neki? :) Hidd el a kommunikáció hasznos dolog az életben! ;)
Na,én az ilyentől egyenesen rosszul vagyok,ha ilyet olvasok.
"Jaj de imádlak kicsim <3" Hát persze...
Ez lehet aztán a boldog párkapcsolat...-.-"
nálunk is volt ilyen anno...egy db-ig nyeltem hogy majd lenyugszik...aztán egyszer pont olyan hangulatban talált engem is és mondhatni hogy kifakadtam és leüvöltöttem a fejét hogy elegem van, és hogy fejezze be....azóta nem volt ilyen gond :)
megbeszéltem volna én vele normálisan is, csak úgy voltam vele hogy nem akarom még ezzel is felhúzni...és inkább csendben maradtam...:) úgymond jól jött ki, hogy pont nyűgös voltam én is...
L22
Az én párom kifejezetten olyan, hogy elválasztja egymástól a munkát, ahol általában a legtöbb a feszültség, és a családját... Ő azt vallja, hogy ha a munkában felbosszantják, ne máson vezesse le.
Az első párom viszont hasonló volt, mint amilyet leírtál.
Szóval nem mindenki ilyen.
Nem hiszem, mert én se vagyok olyan. XD
Én ha feszült vagyok, akkor elmegyek arcot mosni,elmegyek kockulni kicsit, vagy más hogy engedem ki a feszültséget, de nem úgy, hogy a szeretteimet megbántsam közben. :)
Azért ez a "jaj de imádlak kicsim <3" ez nekem valahogy olyan selyemrambós stílusosnak hangzik. XD Ez a bók nagyon csöpögősnek tűnik nekem. XD Ilyet inkább a csajok szájából hallanék szívesen. :D
Gyerek szülőben én még nem láttam ilyet... Az elég beteges kapcsolat lehet.
Én viszont ilyesmi vagyok. Hát sajnos. De azért elviselhető még szerintem, nem teszem pokollá senki életét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!