Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Randi közben mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi közben mit szerettek férfiak?

Figyelt kérdés
Randi közben mit szerettek főképp? Milyen témák jöjjenek főképp szóba, hova szerettek menni, mit szerettek csinálni stbstb jó-e ha a lány irányít vagy ő talál ki helyet stbstb...

2012. aug. 20. 17:52
 1/2 anonim válasza:
a randi helyét mindenképp a férfi szabja meg!ez alap,mert ha a nonek kell kitalálni az már rosszpont.kinek kell egy férfi aki azt se tudja hova vigye elso randira a csajt?a beszédtéma teljesen fuggetlen.eleinte munkahely,iskola,jovore nézo tervek.ebbol aztán kanyarodik magától a beszélgetés a megfelelo irányba.ha nem kanyarodik semerre az azt jelenti hogy nem vagytok kozos nevezon.meg lehet próbálni visszahozni a dolgokat a sírból,de át kell gondolni hogy jó emberrel-e ulunk egyáltalán egy asztalnál..a randi színhelye a legjobb ha egy olyan hely ahol nincsenek nagyon sokan,nincs hangos zene.megiszol vele egy kólát,egy olyan helyen ahol nem kell kiabálni a hangzavar miatt.kb ennyi.
2012. aug. 20. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Randi közben rengeteg mindent lehet csinálni! Én mondjuk nagyon szeretek sétálni, piknikkel is meg lehet fogni. De akkor a legjobb, ha jó idő van, mert akkor szabadtéren lehet lenni és tollasozni nagyon jó, még, ha nem is tud az ember. Aztán lehet egyet kávézni valami kávézó félében, meg, ha van jó hely, akkor a környéken csavarogni. Jó hely alatt nem plázát értek, vagy kocsmát, hanem valami tópartot, parkot, látványosság esetleg :) Szeretem, ha lány talál ki helyeket :) De én is szívesen adok ötleteket. Lehet maradi a szokásom, de szerintem ezek jó kis elfoglaltságok :)
2012. aug. 20. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!