Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám az ujjaim közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám az ujjaim közé csavarni?

Figyelt kérdés
Anno nem volt olyan pasi akit ne tudtam vna az ujjaim köré csavarni. Mindig kerültem a balhés,bulizós pasikat.Viszont volt egy nagy törés az életemben.Életemben először én kezdeményeztem,szívem lelkem beleadtam az egészbe.Pofára estem.Közben volt egy másik srác.Igazi nagy bulis,csajozós. Ezért nem is vettem komolyan. Volt h rám írt és nem is érdekelt. Még találkoztunk és kellemeset csalódtam benne. Összejöttünk. És mióta kapcsolatban vagyunk én teljesen visszahúzódtam. Nem tudok odamenni megölelni. Félek a visszautasítástól. Én jó tanuló vagyok, nyugis, komoly lány. Ő ennek pont az ellentéte. Ha ketten vagyunk nagyon jól eltudunk beszélgetni de az én társaságommal nem találja a közös hangot. Ha ketten is megyünk vhova olyan mintha kicsit unná h nem a berúgásról és a buliról szól. Én nyugis vagyok. Ez miatt teljesen berezeltem, hogy nem fogom tudni megtartani. Amúgy is lelkileg nem vagyok a toppon olyan érzésem van h nincs is kedvem tenni a dologért. Hogyan lehetne ezt az érzést legyőzni? Egy ilyen pasinak mi kell? Az h megint úgy mond félvállról vegyem és ne keressem? Így tudom esetleg fent tartani az érdeklődését? Vagy inkább keressem próbáljak vele sokat beszélgetni? Hogyan tudnám az ujjaim köré csavarni??? Mindenféle ötletet meghallgatok. Illetve várom az olyan tapasztalatokat akinek olyan volt a párja mint az enyém hogy előtte nagy kanállal habzsolta az életet. Mi kellett ahhoz h megváltozzon ez?
2012. aug. 23. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást,vágj bele egy kapcsolatba a sráccal!!;)
2012. aug. 23. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
én pont ellentetét gondolom, hogy az ellentétek taszítják egymást... kapcsolati szempontnból.
2012. aug. 23. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Az életstílusunk más. Én rengeteget tanulok és maximalista vagyok. Igen fogalmazhatunk úgy hogy okos. Ő tipikus sportoló. Csak ez a lényeg.. A buli, pia, csajok. Viszont a gondolkozásmódunk a céljaink ugyan azok... És nagyon jól kiegészítettük egymást egészen addig még ki nem lett mondva h ez egy kapcsolat. Én innentől hátrálok és valahol ő is.. Pedig megvan a szimpátia,vonzalom.
2012. aug. 23. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert megijedtetek az érzelmektől..,azért hátráltok sztem.

Vágjatok bele,nagy szerelem lesz belőle!!;)

2012. aug. 23. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát az ellentétek nem feltétlenül vonzzák egymást.

A szex szerintem elég jó ötlet.

2012. aug. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!