Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A munkahelyemen van egy srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyemen van egy srác, akinek lehet hogy tetszem, de az is lehet, hogy csak túl közvetlen a természete. Hogy tudnám eldönteni, miről van szó?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem ezen a helyen, szóval a felületes munkatársi viszonyon kívűl annyira még nem ismerem. A munkaasztalom az övé mellett van. Eleinte azt hittem nem kedvel, mert párszor piszkált, ugratott. Aztán kiderült, hogy nagyon rendes és barátságos, mindig nagyon kedvesen mosolyog, mikor találkozunk, kinyitja előttem az ajtót, bevár a folyosón, stb. Egyszer beszélgetés közben meg is érintett (nem illetlenül, csak a vállamra tette a kezét). Nem tudom eldonteni hogy tetszem neki es azert ilyen baratsagos, vagy csak altalanosan ilyen kozvetlen termeszetu, es csak szocializalodni akar (ez ertheto is lenne, hisz kozvetlen szomszedok vagyunk meloban.) Eleg nyitott termeszetunek tunik, szoval lehet hogy csak felreertem a szitut. Erre utal az is hogy egyszer megprobaltam vele szemkontaktust letesiteni, de elkapta a fejet.

2012. aug. 19. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát figy... én is ismerek jó néhány ilyen közvetlen, mindenkivel barátságos pasit... mondjuk főleg gimiben ismertem ilyeneket... volt egy, aki kb mindenkivel ennyire jófej, kedves volt, hogy még a 100 kilós lány is teljesen belézúgott, mert azt hitte, tetszik a srácnak. Én is azt hittem egy ideig, h tetszem neki, persze lehet, h nem tévedtem, na mindegy.

Annyi a lényeg, h amikor már "felnőttebbek" a pasik, szerintem - de lehet, h tévedek - csak azt érintik meg, akihez vonzódnak. Bevallottan, vagy nem. Legyen bármilyen kedves, aranyos, rendes minden nővel, de szerintem megérinteni csak azt érinti meg, akihez vonzódik is. Ez persze még semmire nem garancia, lehet, h csak szimplán bejössz neki, közben meg barátnője van... na és? Ezzel nem csalja meg őt... tetszik érteni... :)

2012. aug. 19. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Siman lehet, hogy tul kozvetlen. Nekem is van ilyen haverom. Ilyen a stilusa, hogyha beszel valakihez azt meg is erinti, flortol az osszes elerheto nonemuvel. Persze en is felreertettem. Aztan osszejott egy masik csajjal.

Szoval amig nem hiv el sehova, addig csak baratsagos.

2012. aug. 19. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak ilyen közvetlen a természete...,könnyen félreérthető.Én srác vagyok és egy lánnyal éltem át ugyanezt a volt munkahelyemen.Teljesen másképp értelmeztem a közeledését...,ez volt a vesztem.:/
2012. aug. 19. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En az ugratasbol meg a megerintesbol kezdtem el kombinalni, hogy esetleg itt tobbrol is lehet szo a reszerol. Hat majd meglatjuk.
2012. aug. 19. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:

én is félreértettem, most szenvedek...

házi nyúlra nem lövünk ezt itt tanultam meg a neten-még sokat kell tanulnom az élet kemény

2012. aug. 21. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!