Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkahelyemen van egy srác, akinek lehet hogy tetszem, de az is lehet, hogy csak túl közvetlen a természete. Hogy tudnám eldönteni, miről van szó?
Hát figy... én is ismerek jó néhány ilyen közvetlen, mindenkivel barátságos pasit... mondjuk főleg gimiben ismertem ilyeneket... volt egy, aki kb mindenkivel ennyire jófej, kedves volt, hogy még a 100 kilós lány is teljesen belézúgott, mert azt hitte, tetszik a srácnak. Én is azt hittem egy ideig, h tetszem neki, persze lehet, h nem tévedtem, na mindegy.
Annyi a lényeg, h amikor már "felnőttebbek" a pasik, szerintem - de lehet, h tévedek - csak azt érintik meg, akihez vonzódnak. Bevallottan, vagy nem. Legyen bármilyen kedves, aranyos, rendes minden nővel, de szerintem megérinteni csak azt érinti meg, akihez vonzódik is. Ez persze még semmire nem garancia, lehet, h csak szimplán bejössz neki, közben meg barátnője van... na és? Ezzel nem csalja meg őt... tetszik érteni... :)
Siman lehet, hogy tul kozvetlen. Nekem is van ilyen haverom. Ilyen a stilusa, hogyha beszel valakihez azt meg is erinti, flortol az osszes elerheto nonemuvel. Persze en is felreertettem. Aztan osszejott egy masik csajjal.
Szoval amig nem hiv el sehova, addig csak baratsagos.
én is félreértettem, most szenvedek...
házi nyúlra nem lövünk ezt itt tanultam meg a neten-még sokat kell tanulnom az élet kemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!