Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srác vagyok, van egy barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác vagyok, van egy barátom, jóban vagyunk és habár heterónak tartja magát nem nagyon vannak női. Többi lent (? )

Figyelt kérdés

szóval gyakran van csajokkal, de minddel csak barátkozik, egy kapcsolata volt eddig de az is inkább csak egy nagyon mély barátság volt szerintem, majd szakítottak de ahelyett hogy csajozna, ő várja azt hogy felszedje valaki

nekem pedig ő tetszik mióta csak ismerem, gyakran képzeltem már el hogy őt is érdekelné a dolog de még csak szóba sem jött (bár rólam tudja hogy meleg vagyok)

elképzelhető, hogy csak fél, és nem meri elmondani hogy őt is érdekelné? mondjam el neki egyáltalán hogy nekem tetszik? úgy gondolom jó lenne ha tisztában lenne vele, de lehet csak mindent elrontana, tényleg teljesen tanácstalan vagyok, mit gondoltok?

2012. aug. 18. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem jobb ha elmondod. Nem lenne jó, ha örökké ezen rágódnál.
2012. aug. 18. 18:06
 2/5 anonim válasza:
Szerintem is mond el neki , ha már ő tudja rólad, akkor legalább avval is tisztába lesz ,hogy neked bejön és lehet ez adna valami pluszt a dolognak egy próbát megérne...
2012. aug. 18. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit is rontanál el? :) Közöttetek nincs barátság, hiszen te mondtad, hogy te ennél többre vágysz. Vagyis a barátságot "már nem tudod elrontani", mert nem az van.

Szóval barátok már nem lesztek, akkor jobb, hogyha kiderül, hogy merre az arra. Vagy összejön, vagy nem, de nem fog nyomasztani ez a dolog.

2012. aug. 18. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:

na igen

bár nem úgy kell ezt elképzelni hogy borzasztóan gyötör és minden nap kín mert nem lehet az enyém, mert nem erről van szó, csak az van hogy bejön és és nem lenne ellenemre ha őt is érdekelne ez meg az :)

2012. aug. 18. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy megéri-e "elb.szni" egy barátságot. Szó szerint...
2012. aug. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!