Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom és köztem 2hónap korkülönbség van. (ugyan abban az évben születtünk) én március 14. én Ő május 19. én született. Szerintetek nem gáz hogy idősebb vagyok nála? 16L
bocs hogy kiváncsi voltam mások véleményére,amikor az osztálytársaim közül többen kiröhögtek emiatt.
a normális válaszokat köszönöm :)
Értelmetlen beidegződés, hogy a fiúnak mindenképpen idősebbnek és magasabbnak KELL lennie a lánynál... Szerencsére ez már valamennyire halványult.
Az osztálytársaidat én a helyedben szemberöhögtem volna, amiért ilyen unalmas az életük, hogy a ti "óriási" korkülönbségeteken lovagolnak... :)
17/L
én sem gondolom gáznak,csak fájt hogy többen "csúfoltak" emiatt.
köszönjük szépen,aranyos vagy :)
köszönöm a válaszokat :))
az én barátom egy NAPPAL fiatalabb nálam.... annak idején minket is kiröhögtek hogy idősebb vagyok a pasimnal mégis egy osztállyal felettem járt (nem buktam)
szerintem ezzel semmi baj nincs hisz rosszabb ha 2 év lenne köztetek (bár az idő múlásával már 5 év se lesz sok) megértem a barataid miért cikiztek a 2 hónap miatt de nyugi nem haj az ..... (bár nekünk az 1 napot 3 évig mondták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!