Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni, hogy néha kimozduljunk?
nem fog megváltozni, főleg, ha már akkor is így volt, mikor összejöttetek
ahhoz nagy dolog kellene, hogy változtasson ezen a hozzáállásán
vagy azt csinálod, hogy elmész többször nélküle
vagy semmi mást szerintem
Nem 5 éve vagyunk együtt.Ő 36 éves.Én a nő vagyok.Remélem így érthető.
Valaki írta,hogy szex...Na az is gond,mert ahhoz is lusta,fáradt.Heti 1X,ha van valami de azt is mindig nekem kell kezdeményezni.Ebből is elegem van már kicsit.
Amúgy sose volt hűde mászkálós,de ennyire rossz nem volt a helyzet.Kb 2 éve van ez.
Heti 1 szex, semmi kimozdulás? Ott valami nem oké. Nincs valamilyen játékszenvedélye? vagy egyszerűen másik nője? netán valami baja, ami miatt kórosan fáradt? vagy valami ami miatt depressziós?
Szerintem vedd fel a latex szerkót, kötözd ki az ágyhoz kínozd meg és faggasd ki mindenről, valamit nem tudsz... (és ez csak részben volt vicc)
nekem is jött le, h elbizonytalanodtál
ha csak az egyik fél tesz a kapcsolatért, h az fejlődjön, akkor nem tudom érdemes-e
én kiléptem egy ilyenből, mert nem volt más megoldás
de azt te látod, h nálatok milyen megoldások léteznek
Nem hinném,hogy másik nő lenne.Folyton itthon ül meló utánn.A melóhelyén nem valószinű,hogy megcsal,mert egyik kolleganője gyerkkori jó barátnőm...Tudnék róla.
Depresszió lehet,ezt már kérdezgettem,de a pasik meg az orvos...És ugye a depresszióval az a legnagyobb gond,hogy nincs betegségtudat...Ha szóba hozom a dologt,mindig az a vége,hogy velem van a baj,hogy nem veszem észre magam,hogy már nem vagyunk" tinik".Na ez igaz,de nyuggerek se...És amúgy se azt mondom,hogy diszkóban ugrájunk hajnalig(meg naponta 3 szex legyen)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!