Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyan tudom rávenni a barátnőmet, hogy majd idővel magától akarjon extrém helyeken szexelni? Valamint a fogamzás gátló tényleg csökkenti a libidót?
A kérdésedből ítélve a lány nem túl extrém. Akkor csak lassan, óvatosan, spontán helyzetekben.
Magam is ilyen vagyok, de rá lehet venni, ha megvan a hangulatom hozzá.
Ráadásul attól is függ a dolog, mennyire extrém helyen, erre kitérhetnél még jobban.
A fogamzásgátló nekem a nedvességemet csökkentette, utálom, többé nem is fogom szedni.
24L
A fogamzásátló csökkentheti a libidót, volt olyan barátnőm, akinek emiatt ment gallyra a kapcsolata.
Rávenni, ha van benne is egy kis vágy, akkor finoman próbáld meg, én mondjuk szeretnék, aztán amikor sor kerülne rá, akkor mindig megijedek h valaki meglát :(
"Ráadásul attól is függ a dolog, mennyire extrém helyen, erre kitérhetnél még jobban."
Például: Autóban valahol eldugott helyen, töltés oldalán ahol nem annyira járkálnak éjfélkor :), Balatonon csónakban, szerintem például a Balatonon egy nagyobb csónakon vagy vízibiciklin tök romantikus csillagokat nézve.., de mindig fél, hogy elsodródunk vagy meglát valaki, bár én odafigyelek! :)
Hát igen, a fogamzásgátlóról én is olvastam sok ilyet, de akkor mi mást lehetne használni gumi nélkül ami jó és biztonságos..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!