Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban nem hisztek olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem hisztek olyan fiú szava igazában, aki külsőleg extrém?

Figyelt kérdés

Én tetoválásokkal és piercingekkel rendelkezek, ennek ellenére nem vagyok m*cskos szerzet

Mégis azt tapasztalom hogy ódzkodnak tőlem, és félnek

Miért kell ez lányok?

Mindenki mondta hogy az nem lehet hogy sose volt barátnőd, mire így feleltem hát érdekes felfogásom van de nekem nem szex miatt kell valaki, hanem társ szerepet töltsön be

Nem is szabad megnéznem a lányokat az utcán? félek hogy ez is visszatartja őket hogy gondolják mit fantáziálok róluk

Aranyos kedves természetem van

18/F

2011. máj. 26. 01:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

Jóreggelt kívánok!

És az élet számos területén fog még emiatt hátrány érni.

Pl ne nagyon tervezz banki vagy pénzügyi karriert.

Ez az ország ilyen, németországban max az idősebbek húznák fel rá a szemöldöküket.

2011. máj. 26. 01:53
 2/14 A kérdező kommentje:

Viszont kívánok :D

De itt nem erre akarok kitérni, hanem lány és fiú közti kapcsolatra

Ha nem elég átlátható, le egyszerűsítve annyi a lényeg hogy biztos azt hiszik rólam hogy szélhámos vagyok pedig nincs így

2011. máj. 26. 02:00
 3/14 anonim ***** válasza:
A piercing és a tetkó nem születésedtől fogva van, nem? Magyarul egyedül magadnak köszönheted ezt. A fene nem kötelezett téged arra, hogy tetkót és piercinget csináltass.
2011. máj. 26. 09:59
 4/14 missmay ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez emberenként változó, hogy ki mit gondol a tetoválásokról/piercingekről. Van olyan lány, akinek semmi baja velük, sőt, tetszik neki, pedig egyébként ő nem ebbe a stílusba tartozik; és vannak olyan lányok, akik alapból elítélnek, csak a kinézeted alapján. Nem szabad általánosítani. :)

Ha jó természeted van ( persze ez is relatív, attól függ ugye, kinek mi a jó :) ), nem tárgyként tekintesz a lányokra, akkor csak idő kérdése, hogy találj valakit, akinek nem gond, hogy extrémebb a külsőd, vagy úgy tetszel neki, ahogy vagy, mert ugye a szerelemnek meg ez az egyik lényege... :)

Nekem személy szerint semmi bajom a tetoválásokkal, piercingekkel, úgy egyáltalán az extrémebb külsővel. Mindig inkább az érdekes srácok vonzottak, mint a szimplán jóképűek. :)

Szóval szerintem az a lényeg, hogy önmagad maradj, és öltözködj/viselkedj úgy, ahogy Te jónak érzed. :)

Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredett a válaszom, sokat tudok beszélni... :)

19/L

2011. máj. 26. 10:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor csak hülye lányokkal találkoztál =) Mért nem ismerkedsz olyan körökben, ahol ez elfogadott?

Én lány vagyok, de nekem is vannak piercingeim és tetoválásaim is. Mégis általában aranyosnak titulálnak, még a szülők 90%-a is, ha legalább egyszer elbeszélgettek velem.

20/l

2011. máj. 26. 10:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez lányfüggő is. Én személy szerint senkit nem ítélek el azért ha valakinek piercingje vagy tetoválása van (piercingem van, tetkón pedig 2 éve vacillálok XD), van akinél még be is jön, de sajnos az emberek zöme elítéli.

Nekem csak az orromban van pc, erre mikor sógorom nagyanyja először meglátott rögtön elhordott mindenféle huligánnak.. Szóval nem igazán tudsz ellene tenni semmit. De most úgy őszintén, nem kéne csináltatnod tetkót ha egyszer tetszik, mert akkor olyannak néznek aki csak kihasználja a lányokat? Tudod az ilyen csaj meg vessen magára...

Az meg hogy valaki mennyire akar komoly kapcsolatot nem fog attól függeni szerintem hogy mennyi piercing vagy tetkó van. Az "érdekes felfogás" dolgot már nekem is mondogatták, mert én is így vagyok vele hogy párt szeretnék, nem szexpartnert.. A piercingben annyi lehet maximum hogy sok lánynak (aki ilyen kis visszafogott) lehet tényleg nem jön be, vagy előítéletes. Persze ezen csak úgy lehet változtatni ha megismernek.

2011. máj. 26. 11:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Haver, én is a te cipődben járok, csak nekem már volt jó pár nőm, annak ellenére hogy szinte tele vagyok tetoválva.

A megoldás: ismerkedj rocker, punk, skinhead lányokkal. Náluk csak nagyon kis százalék ítéli el az ilyesmit, a többségnek kimondottan tetszik. Persze köztük sem mindenkinek, de azt elsőre látod rajta. Tehát egy szintén tetovált rockerlányhoz nyugodtan oda mehetsz, de mondjuk egy visszafogottabb tornacipős lánykához, akinek már a G & R is túl durva, nem esélyes (persze ez is általánosítás, mert lehet h neki is bejönne).

Én is szinte csak rocker, skin, vagy punk lányokkal kezdek. És nem azért, mert másokra rá sem nézek, de náluk 100%-ig tudom, hogy emiatt nem ítélnek el. Az "átlag" meg úgyis lenéz vagy fujjog miatta...de ez kit érdekel? :D

Ennyi a lényeg. Sajnos én is rájöttem, hogy azáltal hogy tetováltatod és egyéb módon megjelölöd magad, kifejezed egy csoporthoz való tartozásod, tehát ezzel viszont más csoportokból kizárod magad. A tipikus jól öltözött, pénzes körök SOHA nem fognak elfogadni. Legalábbis 90%-ban valószínű hogy nem.

De tudod eleve ez is csak műveltség kérdése, mert engem az egyetemen is mindenki elfogadott, gond nélkül le is diplomáztam, a kinézetem ellenére.

Valaki azt írta,hogy banki szakmát meg ilyet ne tervezz? Már bocs, egy hosszú ujjú ingben mész mindig melózni és ennyi.

Amúgy nagyon jól írta az első válaszoló, sajnos ez egy ilyen ország. Más, fejlettebb országokban már a kutyát nem érdekli, nem ez minősít egy embert...de ez egy ilyen ország. Itt mindenki csak azon van hogyan és mivel tudja a másikat cseszegetni, lenézni, kibeszélni, megszólni, utálni. Miközben a saját szemében meg ott a gerenda. Na ennyit erről.

2011. máj. 26. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Sajna van igazsága az előzőnek is.. Bár én nem vagyok se rokker se semmi, ilyen stílust egyet sem vettem fel (mostanában inkább már nőiesen is öltözködök - régebben is csak tornacsukás lány voltam :D) mégis ha odajönne hozzám egy tetovált piercinges csávó nem lenne vele gondom/előítéletek. Bár ez ritka, mert nem így gondolkoznak az emberek. Én meg mindig azon csodálkoztam, hogy ők mindig ugyanolyan csajokat keresnek és ez biztos direkt van, meg hogy egy ilyen visszafogottakra rá sem néznek :D

Meg tök szar, mert én is ilyen szakmát tanulok de már rákezdték hogy a orrpct vegyem majd ki meg hogy nehogy csináltassak tetkót azért hogy NEHOGY látsszon... Ez az ország szégyene szerintem, hogy ezen különböztetnek meg, és nem azon hogy mondjuk milyen a modorod. Szerintem az többet számít.

11:24-as voltam amúgy.

2011. máj. 26. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző: eszembe juttattál egy érdekes dolgot. Sok helyen hallottam, hogy az extrém fiúk miért csak extrém lányokkal foglalkoznak? Hát ez az, hogy nem csak velük foglalkoznánk, de akkor nem kéne hogy a társadalom lenézzen minket. Szóval ironikus a dolog, mert azt kérik számon, hogy miért különülünk el, amikor pont ők különítenek el minket, esélyt sem adva.

És még egy személyes vélemény: én azt figyeltem meg, hogy az extrémebb kinézetű emberek általában sokkal mélyebb érzésűek és tisztességesebbek a mindenféle kikent, jól szituált alakoknál. Persze kivételek vannak itt is - ott is. De akiket én ismerek és extrémebbek, azok többnyire nem tanulatlan ostoba bűnözők, mint akiknek be vannak állítva. És a kapcsolatok terén sem nagyon tapasztaltam tiszteletlenséget, átverést és hasonlókat - ellenben a társadalom "elit"-nek mondott részével.

(Előtted válaszoló voltam).

2011. máj. 26. 12:10
 10/14 B.angel ***** válasza:
Személyes tapasztalat: A barátomnak nagyon sok tetkója van, piercingje is van egy pár, és mégis egy tündéri pasi. Érzékeny, szeret és tisztel. Bár az elején én is azt hittem, hogy pont olyan pasi, aki megcsal mást és bunkó a lányokkal. Elismerem hiba volt. Azóta bebizonyította, hogy egy cseppet sem igaz rá ez a fajta beskatulyázás. :) És nagyon bírom a tetkókat (nekem is van tervbe), egyaránt a pasikon és a nőkön is. Piercingeket is (nekem is van). Szóval, a véleményem az, hogy, aki emiatt elítél és nem áll szóba veled, akkor az butus. Próbáld meg megváltoztatni a véleményét! Ha továbbra sem fogadja el, akkor ő veszített vele és nem te! :)
2011. máj. 26. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!