Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban nem hisztek olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem hisztek olyan fiú szava igazában, aki külsőleg extrém?

Figyelt kérdés

Én tetoválásokkal és piercingekkel rendelkezek, ennek ellenére nem vagyok m*cskos szerzet

Mégis azt tapasztalom hogy ódzkodnak tőlem, és félnek

Miért kell ez lányok?

Mindenki mondta hogy az nem lehet hogy sose volt barátnőd, mire így feleltem hát érdekes felfogásom van de nekem nem szex miatt kell valaki, hanem társ szerepet töltsön be

Nem is szabad megnéznem a lányokat az utcán? félek hogy ez is visszatartja őket hogy gondolják mit fantáziálok róluk

Aranyos kedves természetem van

18/F

2011. máj. 26. 01:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Előző: eszembe juttattál egy érdekes dolgot. Sok helyen hallottam, hogy az extrém fiúk miért csak extrém lányokkal foglalkoznak? Hát ez az, hogy nem csak velük foglalkoznánk, de akkor nem kéne hogy a társadalom lenézzen minket. Szóval ironikus a dolog, mert azt kérik számon, hogy miért különülünk el, amikor pont ők különítenek el minket, esélyt sem adva."

Igen, ezt már én is észrevettem. Csak ezzel most milyen társadalom van? Fluor Tomi style, na meg SP? Én azt mondom hogy akkor inkább legyen valaki eredeti. Beszéltem punk csávóval is, tök normális volt, most is az. Ezzel csak azt akarom mondani hogy a külső semmi, azt kell megismerni ami belül van. És értem azt is hogy miért keresnek hasonló stílusú emberkéket, mert ott legalább nem fújjognak, nem feltételezik hogy bűnöző és elfogadják.

Ebben a társadalomban nem divat felvállalni senkinek magát, csak birka mindenki :S

Igen, azt hogy mélyebb érzésűek én is úgy gondolom. Eleve lehet az is hogy valamit csak ki szeretne fejezni egy-egy tetoválással, nem? Úgy gondolom aki nem divatból csináltat, mert nagyon sok az olyan ember is. Nem feltétlen kéne megítélni az alapján valakit hogy milyen extrém. Bár ezt még eddig akinek mondtam hülyének nézett érte (eléggé konzervatív ismeretségi körben mozgok).

Meg ez nem is csak az extrémségre igaz, hanem úgy általában. Például ha már nem converse cipő van rajtad, vagy valamelyik ruhádat te csinálod, az már le van nézve.. Más országokban remélem tényleg máshogy működik.

2011. máj. 26. 13:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért jó tudni hogy nem mennétek át az utca másik oldalára ha látnátok :)

Bennem ez a kérdés azért fogalmazódott meg mert a minap is láttam az egyik freestyle motors rocker srácot hogy olyan növel vacsorázott akin platform cipő volt meg koktél ruha.

Szívesen kipróbálnám most törékenyebb lánnyal az együtt létet

2011. máj. 26. 20:14
 13/14 B.angel ***** válasza:
Ne akadályozzon meg ebben semmi és senki! Ismerkedj olyan lányokkal, hidd el, hogy van olyan, aki az ilyen srácokra bukik, mint te. Én is ilyen... hogy is mondjam, magassarkús, vagy ballerinacipős, csini rucis lány vagyok és a barátom meg ugye kitetovált "h*lyegyerek" (ezt ő mondja mindig így, hogy néha furcsán érzi magát, hogy ő agyon van varrva és meg úgy nézek ki, mintha mindig buliznu mennék... :D) Szóval nincs akadálya, hogy összegyere egy olyan lánnyal! :) Vágj bele! Sok sikert hozzá! Tuti, hogy összejön, rendes srácnak tűnsz az írásaid alapján. :)
2011. máj. 27. 08:52
 14/14 B.angel ***** válasza:
bulizni* elírtam, sorry! :)
2011. máj. 27. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!