Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap elutazott a bnőm 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap elutazott a bnőm 2 napra, azóta folyamatosan sírok, aludni se tudtam, nagyon hiányzik, mit tudnék tenni h kicsit jobb legyen?

Figyelt kérdés
Hirtelen kellett elutaznia még felkészülni se tudtunk :'(
2012. aug. 23. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:

akk meg ne nyafogj itt h te milyen jó vagy -.- menj és sétáltasd meg a kukacod hátha megtapossa vmi vadállat csajjelölted :D

nekem így pont jó ahogy van :) csak jönne már haza :(

2012. aug. 23. 18:28
 32/69 anonim ***** válasza:
légy férfi, foglald el magad, haverokkal programok stb
2012. aug. 23. 18:33
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem sztároltam magam, félreértetted...én csak simán téged szánlak, hogy hogyan lehet valaki ilyen rohadt szerencsétlen...de még ezzel se lenne baj, de itt fröcsögsz meg rinyálsz és azt várod hogy együttérezzenek veled az emberek? Valami nagyon rendellenesen működik benned...és nem rosszindulatbol irtam amugy, bocs ha igy tünt, de abba gondolj bele ha egyszer otthagy a barátnőd akkor kinek fog kelleni egy ilyen srác...ennél azért lehetnél kicsit férfiasabb...
2012. aug. 23. 18:37
 34/69 A kérdező kommentje:

akkor jó.. de mégis miért hagyna el?

ha mégis akk nekem annyi :|

2012. aug. 23. 18:50
 35/69 anonim ***** válasza:
Látod pont ez az!Én nem azt mondom hogy nemsokára el fog hagyni, de arra nem sok az esély, hogy életetek végéig együtt maradtok...és ha nem akarsz az adott szituációban minden szempontból összeroppanni, akkor kicsit legyél önellátóbb és ne tőle függjön az egész életed
2012. aug. 23. 18:55
 36/69 A kérdező kommentje:

hát remélem h együtt maradunk :)

én azt nem birnám feldolgozni ha elhagyna és nincs aki megvigasztaljon :/

most is szokott mindig megvigasztalni ha vmi rossz történik.

2012. aug. 23. 19:08
 37/69 anonim ***** válasza:
82%
na akkor remélem elhagy és megjön az esze ;)
2012. aug. 23. 19:52
 38/69 A kérdező kommentje:
nem fog elhagyni, most megyünk egyetemre és ugyan oda jelentkeztünk, együtt fogunk lakni ott is, szülőktől is külön :P
2012. aug. 23. 20:02
 39/69 anonim ***** válasza:

beteges komolyan mondom....:S

és ki is vasalja a sz@ros gatyád?

2012. aug. 23. 20:05
 40/69 A kérdező kommentje:

nem sz@ros te ... -.-

és igen , vasal rám ha úgy alakul :)

2012. aug. 23. 20:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!