Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap elutazott a bnőm 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap elutazott a bnőm 2 napra, azóta folyamatosan sírok, aludni se tudtam, nagyon hiányzik, mit tudnék tenni h kicsit jobb legyen?

Figyelt kérdés
Hirtelen kellett elutaznia még felkészülni se tudtunk :'(
2012. aug. 23. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:

de miért nem látod be, hogy ez beteges? mióta vagytok együtt? teljesen úgy viselkedsz mint egy elkényeztetett kislány...

amikor a párom a kapcsolatunk elején vidéken dolgozott, volt hogy 2 hétig esetleg 3-ig nem láttuk egymást s egy könnycsepp sem gördült le se az Ő se az én arcomon...

komolyan nem értelek...

2012. aug. 23. 17:09
 22/69 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az anyakomplexusos idiótát bazzeg...

Komolyan mondom, az első ilyen nyafogásnál úgy penderítenélek ki, hogy a lábad nem éri a földet.

2012. aug. 23. 17:10
 23/69 A kérdező kommentje:

ezért sem járok veled.. nem vagy vmi kedves..

a bnőm biztos megvédene tőled :@

2012. aug. 23. 17:13
 24/69 anonim ***** válasza:

neeeeeeeeee ezt most te halálosan komolyan gondoltad???

"a bnőm biztos megvédene tőled :@"

húú de elbeszélgetnék a barátnőddel...:D (persze, csak kíváncsiságból, hogy ebből mennyi igaz és ha igaz hogy bírja :D )

2012. aug. 23. 17:15
 25/69 A kérdező kommentje:

most nem tudsz, nincs itthon :(

de én tudom h csak jókat mondana rólam :P :)

2012. aug. 23. 17:23
 26/69 anonim ***** válasza:
Emberek! Erre ti válaszoltok???
2012. aug. 23. 17:50
 27/69 anonim válasza:

miért ne válaszolnának? nem mindenki olyan szívtelen mint 1esek..

én is ilyen fiú vagyok csak nekem nincs bnőm pedig én is jól érezném magam így :)

kérdező te pedig nagyon mázlista vagy ;)

2012. aug. 23. 18:00
 28/69 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is szebb egy lezbikus párnál:)

Komolyabbra fordítva a szót, te barátom egy életképtelen retard vagy. A tanácsom pedig, nagyon gyorsan szedd össze magad, mert mihelyst rájön a párod hogy nem lezbikus, keresni fog magának egy férfit...

2012. aug. 23. 18:01
 29/69 A kérdező kommentje:

te egy suttyó vagy , az ilyen bunkókkal szívnak mindig a csajok.. de nyugi mert téged is elgyepálna a bnőm ha próbálkoznál :@

27-es nek pedig köszi :)

2012. aug. 23. 18:07
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Uram isten...elgyepálna a barátnőd? Olvasd már vissza ember, hogy miket írkálsz!! Amúgy meg, ha már felhoztad, velem nem szívta még meg soha egy lány sem, mellettem legalább nőnek érezhetik magukat, nem pedig anyámasszonkatonájával vannak együtt akinek ki kell törölni a seggét szarás után...komolyan mondom már idegesítően szánalmas vagy
2012. aug. 23. 18:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!