Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elutazott a bnőm 2 napra, azóta folyamatosan sírok, aludni se tudtam, nagyon hiányzik, mit tudnék tenni h kicsit jobb legyen?
de miért nem látod be, hogy ez beteges? mióta vagytok együtt? teljesen úgy viselkedsz mint egy elkényeztetett kislány...
amikor a párom a kapcsolatunk elején vidéken dolgozott, volt hogy 2 hétig esetleg 3-ig nem láttuk egymást s egy könnycsepp sem gördült le se az Ő se az én arcomon...
komolyan nem értelek...
Ezt az anyakomplexusos idiótát bazzeg...
Komolyan mondom, az első ilyen nyafogásnál úgy penderítenélek ki, hogy a lábad nem éri a földet.
ezért sem járok veled.. nem vagy vmi kedves..
a bnőm biztos megvédene tőled :@
neeeeeeeeee ezt most te halálosan komolyan gondoltad???
"a bnőm biztos megvédene tőled :@"
húú de elbeszélgetnék a barátnőddel...:D (persze, csak kíváncsiságból, hogy ebből mennyi igaz és ha igaz hogy bírja :D )
most nem tudsz, nincs itthon :(
de én tudom h csak jókat mondana rólam :P :)
miért ne válaszolnának? nem mindenki olyan szívtelen mint 1esek..
én is ilyen fiú vagyok csak nekem nincs bnőm pedig én is jól érezném magam így :)
kérdező te pedig nagyon mázlista vagy ;)
Nincs is szebb egy lezbikus párnál:)
Komolyabbra fordítva a szót, te barátom egy életképtelen retard vagy. A tanácsom pedig, nagyon gyorsan szedd össze magad, mert mihelyst rájön a párod hogy nem lezbikus, keresni fog magának egy férfit...
te egy suttyó vagy , az ilyen bunkókkal szívnak mindig a csajok.. de nyugi mert téged is elgyepálna a bnőm ha próbálkoznál :@
27-es nek pedig köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!