Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elutazott a bnőm 2 napra, azóta folyamatosan sírok, aludni se tudtam, nagyon hiányzik, mit tudnék tenni h kicsit jobb legyen?
félek egyedül :S
ő is olyan mint én, nemhinném h megfojtanám ezzel.
és aggódom is nehogy vmi baja essen :(
Uhh, 2 nap az azért necces, mert gondolom pisikélni meg kakikálni sem tudsz kimenni, ha nem fogja a kezed. Ne nagyon igyál, mert nagyon kemény lesz visszatartani.
És ne nagyon egyél meleg kaját, mert megsüti a pici szádat, ha nem fújja meg senki előtte. A vajas kenyérről, késről, villáról meg már ne is beszéljünk, tiszta horror...
ember én hónapok óta 2 napot tudok együtt lenni a barátnőmmel, mégse picsogok.
legyél már férfi basz*meg
igen, mindenhova együtt megyünk és ő készíti a kaját, úgyhogy enni is alig tudok így.. de nem is esik jól :(
és összeköltöztünk már egyébként tehát csak rá számíthatok
Ez már szimbiózis...Ezek után a kezét miért nem kéred meg?
Már ne haragudj, de egy 18 éves FÉRFI nem lehet ennyire önállótlan, anyámasszonykatonája. Te szerintem csak egy pótanyukát kerestél magadnak...
kicsit igen :$ ő olyan mint egy anyuka :)
am nem vok önállótlan csak az ilyen dolgokban :(
szegény lány...én meghalnék egy olyan kapcsolatban ahol még a levegőt is nekem kellene vennem a párom helyett...
N22
hálás is vagyok neki h ilyen sokat segít nekem :)
akik írtak privit neki köszönöm az együttérzést, támogatást, látom vannak még itt kedves, aranyos emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!