Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj hogy 9 ev van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GSensoR kérdése:

Szerintetek baj hogy 9 ev van koztunk?

Figyelt kérdés
Baj hogy ha a baratom kozott 9 ev korkulombseg van? En most 14 vagyok a baratom meg 23. Igaz angol a pasi ( vagyis arab, de tudd angolul es enis ) de meg ertjuk egymast.
2012. aug. 23. 14:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
megáll az ember esze komolyan mondom...egy 14 éves KISLÁNY mondja, hogy a felnőtt emberek nem tudnak a világról...besz.rok.. :S:S:S:S:S
2012. aug. 23. 15:11
 22/48 anonim ***** válasza:
Hát ha arab, akkor előbb-utóbb bekerülsz a háremébe, ha akarod, ha nem.
2012. aug. 23. 15:11
 23/48 anonim ***** válasza:

ehh...először is...írni se tudsz, nem hogy fogalmazni...idézném:

-"szerinted fogalmad sincs az arab vallasrol de mindegy."

-"Lehet hogy a ti szemetek meg"

A szőkeségnek ehhez nincs köze...

Viszont eszméletlen naív kis buta KISlány vagy...igen KISlány, mert egy 14 évesre aki még a 8-at se járta ki nem lehet mást mondani.

Hidd el hogy itt a válaszolók közül sokkal több embernek van valami fogalma a világról mint Neked...köztük szerintem én is több mindent láttam a 22 évemmel...

Meg a másik...sokat tudsz az arabokról?? Ezt meg végképp nem hiszem főleg hogy le angoloztad a kérdésedben...már ez azt bizonyítja hogy lövésed sincs a srácról...és huhh nagyon gondolom hogy mennyit tudhatsz angolul Te is...

egy szó mint száz...lehet hogy most nagynak hiszed magad, hogy itt osztod a válaszadókat, de hidd el hogy ettől nem leszel nagylány...sőt...minél jobban teszed itt az okosat, annál jobban lejáratod magad...

Üdv.: Egy SZŐKE 22 éves nő ;)

2012. aug. 23. 15:14
 24/48 anonim ***** válasza:
Attól , hogy nemmondja meg ,hogy sex sex sex stb. attól elhiszed ,hogy 14 éves kislánytól azt akarja? Pedomacinak számít még meg is baszhatják a rendőrök ezér...
2012. aug. 23. 15:14
 25/48 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy olyan, hogy arab vallás nem létezik. Az arab egy népcsoport neve, legalább ezt illene tudnod arról akivel valamilyen párkapcsolatot tervezel.
2012. aug. 23. 15:17
 26/48 A kérdező kommentje:

Hat ez tok jo. :D Sok bolond ember itt osztja azt eszt csak nem ertem minek.

Amugy meglatszik az a 22 ev ev, hisz a mostani vilagrol semmit se tudsz. :D

Kijartam a 8. kepzeld el ;) es meg se emlitettem hogy en tudok e angolul vagy nem :P Errol ennyit :D

2012. aug. 23. 15:20
 27/48 anonim ***** válasza:

Kedves 14 éves kislány!

Miért tetted fel ezt a kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok?

2012. aug. 23. 15:21
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
"de tudd angolul es enis" Így írtad le a kérdésbe is.
2012. aug. 23. 15:21
 29/48 anonim ***** válasza:
Hát van egy barátnőm, aki már harmincas, de sajnos bukik az arab pasikra. Volt már neki iszlám vallású férje, na az volt a legnehezebb eset, de több arab keresztény is, velük se egyszerű.
2012. aug. 23. 15:28
 30/48 anonim ***** válasza:

na mostmár tényleg kezdesz egy kicsit idegesítő lenni...

te azt honnan veszed hogy én mennyit és mit tudok a világról?? akkor kérlek világosíts fel miről maradtam le...

és azért egy kicsit magadba nézhetnél hogy hogy beszélsz itt pláne olyannak aki jóval idősebb nálad...

gyönyörű neveltetést kaptál...add át gratulációmat a szüleidnek...

még értelmezni sem tudsz....?!?!?!?

2012. aug. 23. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!