Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj hogy 9 ev van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GSensoR kérdése:

Szerintetek baj hogy 9 ev van koztunk?

Figyelt kérdés
Baj hogy ha a baratom kozott 9 ev korkulombseg van? En most 14 vagyok a baratom meg 23. Igaz angol a pasi ( vagyis arab, de tudd angolul es enis ) de meg ertjuk egymast.
2012. aug. 23. 14:24
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

"Nos, egy reszt nem vagyok olyan kislany"

Isteni, minden 14 éves kislány ezt mondja. A huszonéves pasik meg dugni akarnak, de minden 14 éves kislány aki persze saját bevallása szerint "nem kislány", elhiszi, hogy nem csak dugásra kell. És amikor egy tapasztaltabb ember ezt elmondja nekik, hogy márpedig a világ ilyen, akkor meg ellenkeznek meg hitetlenkednek. Tudod mit? Csináld. Aztán majd pár hónap vagy év múlva rohanj vissza sírva anyuhoz.

2012. aug. 23. 14:48
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Hm, ha a 14 éves kislányomat egy 23 éves arab pasi fűzné neten, lemondanám az előfizetést...
2012. aug. 23. 14:48
 13/48 anonim ***** válasza:
Csak abba gondolnál bele, hogy egy normális 23 éves férfi mit akarhat egy 14 éves lánytól, amikor ugye megkaphatja az érett huszonéves nőket is. Tudod mi kell neki? A naivitásod és az, hogy könnyen ki is használhassa. Meg külfödi. Meg arab. Eh, fogalmad sincs még a világ működéséről és tökmindegy mit írunk ide, úgyse fogod elhinni ezt.
2012. aug. 23. 14:50
 14/48 anonim ***** válasza:
Persze, egy 23 éves arab pasinak egy 14 éves magyar lány kell, aki valószínűleg alig tud angolul, akármit mond.Valószínű.
2012. aug. 23. 14:59
 15/48 anonim ***** válasza:
Remélem szüleid rajta kapnak, hogy mutogatod magad egy cigány képű arabnak webcamon keresztül és jól felpofoznak majd mert te már nem vagy kislány...
2012. aug. 23. 15:04
 16/48 anonim ***** válasza:

persze...szerinted eljön hozzád????? :D ugyan már...ne aggódj majd el száll ez a lila köd :)

amúgy nem kamuztál neki a korodat illetően? ;) szeretnek az ilyen kislányok nagyot mondani hogy nagynak tűnjenek...

2012. aug. 23. 15:04
 17/48 A kérdező kommentje:

Eh. Nem dugasra kellek mert szerinted fogalmad sincs az arab vallasrol de mindegy. :) Mas reszt meg ne allitsatok be azt hogy nem tudok a vilagrol. Lehet hogy a ti szemetek meg " kislany " vagyok, mert ti mar 16-17 eves nagy ... vagytok, meg nagymenok azt hiszitek hogy mindent megkaphatok. Szerintem TI nem tudtok a vilagrol ;)

Nem vagyok ribanc, hogy kihasznaljanak engem. Nem vagyok szoke. ;)

2012. aug. 23. 15:08
 18/48 anonim ***** válasza:
és attól, hogy csak egy barátnője volt, honnan tudod hogy nem csak " szex szex szex szex szex" ????
2012. aug. 23. 15:08
 19/48 anonim válasza:
Keressél inkább egy korodbeli fiút!!!:DDDD
2012. aug. 23. 15:09
 20/48 anonim ***** válasza:

amúgy meg olyan kis naiv vagy, sajnállak...

különben meg, hogy ha te nem vagy olyan "kislány" akkor minek tetted fel a kérdést? :)

2012. aug. 23. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!