Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogy 9 ev van koztunk?
"Nos, egy reszt nem vagyok olyan kislany"
Isteni, minden 14 éves kislány ezt mondja. A huszonéves pasik meg dugni akarnak, de minden 14 éves kislány aki persze saját bevallása szerint "nem kislány", elhiszi, hogy nem csak dugásra kell. És amikor egy tapasztaltabb ember ezt elmondja nekik, hogy márpedig a világ ilyen, akkor meg ellenkeznek meg hitetlenkednek. Tudod mit? Csináld. Aztán majd pár hónap vagy év múlva rohanj vissza sírva anyuhoz.
persze...szerinted eljön hozzád????? :D ugyan már...ne aggódj majd el száll ez a lila köd :)
amúgy nem kamuztál neki a korodat illetően? ;) szeretnek az ilyen kislányok nagyot mondani hogy nagynak tűnjenek...
Eh. Nem dugasra kellek mert szerinted fogalmad sincs az arab vallasrol de mindegy. :) Mas reszt meg ne allitsatok be azt hogy nem tudok a vilagrol. Lehet hogy a ti szemetek meg " kislany " vagyok, mert ti mar 16-17 eves nagy ... vagytok, meg nagymenok azt hiszitek hogy mindent megkaphatok. Szerintem TI nem tudtok a vilagrol ;)
Nem vagyok ribanc, hogy kihasznaljanak engem. Nem vagyok szoke. ;)
amúgy meg olyan kis naiv vagy, sajnállak...
különben meg, hogy ha te nem vagy olyan "kislány" akkor minek tetted fel a kérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!