Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A komoly lányoktól tartanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A komoly lányoktól tartanak a fiatal, huszonéves pasik?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ne feledjük hogy a mennyiség önmagában is minőség, bár én ezt sajnos nem tudhatom
2012. aug. 23. 11:42
 12/16 A kérdező kommentje:

"A mennyiség önmagában is minőség" - hát szerintem ez egy nagy hülyeség már bocs.

Azért jó tudni, hogy vannak olyan srácok, akik komoly lányokra vágynak, bár sajnos én többnyire nem ezt tapasztalom. Szerintem engem még annál is komolyabbnak látnak, mint amilyen valójában vagyok. És a pasiknak ilyen korban sztem nem a komoly lányok kellenek, hanem a kalandok. Én úgy látom, hogy sokan félnek a komoly érzelmektől...

2012. aug. 23. 11:59
 13/16 anonim ***** válasza:

A huszonéves elég tág fogalom, beletartozik a 21 és a 29 éves is.

Aki nem akar komolyabb párkapcsolatot, az nyilván tartózkodik attól, aki azt akar. A húszas éveik elején járók többsége még valóban nem vágyik komolyabb kapcsolatra, de kivételek azért vannak. Harminc felé közeledve már azért többen elgondolkodnak a témán.

2012. aug. 26. 16:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es, ha a szex mennyiségére gondolsz, akkor az is jobban jár, ha hosszútávú párkapcsolatban gondolkodik, akinek a mennyiség számít. A párok átlagosan többször szeretkeznek, mint az egyedülállók, akkor is, ha utóbbiak a "krumplit is, csak el ne guruljon" hozzáállással rendelkeznek.

Tehát aki nem vágyik komolyabb kapcsolatra, nem a mennyiség miatt nem vágyik. Maximum a partnerek mennyisége miatt.

2012. aug. 26. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez megint h.ülye kérdés...

Van, aki nem akar komoly lányt, van aki igen... Én is komolyabb vagyok, persze lehet velem hülyéskedni, meg minden, de komolyabb terveim vannak, céljaim, a nyáron dolgoztam, nem bulizni jártam, mert ezt láttam célravezetőbbnek, olvasgatok, filmezek, a barátaimmal beszélgetni, játszani (társasjáték, vagy szerepjáték, akármi) járok össze, nem féktelenül inni, szóval...

Most akinek ez nem kell, annak nem, nyilván nem vele fogok elkezdeni erőltetni egy kapcsolatot.

Barátom is szeret bohóckodni, vagy hülyéskedni, de alapvetően komolyabb, megfontoltabb srác, nagyon nagyon nagyon fontos neki, hogy egy lány értelmes legyen, így mi jól kijövünk, nem ijedt meg tőlem...

Szóval vannak, akik tartanak, vannak akik nem... Erre ezt lehet válaszolni, azt kell keresni, aki neked megfelel. És aki keres, az talál.

21L (25F)

2012. aug. 26. 16:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Nézzük nem szex, csak fiú szempontból a dolgot:

- A legtöbb fiú szabadságra vágyik, ebben pedig nagyon jók a haverok. Sok "komoly lány" pl. abban méri a kapcsolata komolyságár, hogy akaratlanul vagy rosszabb esetben szánt szándékkal elveszi a párja szabadságát, csak vele lehet lenni, ha nem akkor durca-hiszti, de legalább mosoly vagy csókszünet.

- A komoly lányok sok esetben nem humorosok. Igen, abban kimerül ez, hogy idétlen humorúnak nyilvánítják a fiúkat körülöttük és a nagy komolyság közepette mosolyogni is alig lehet őket látni. Ez is benne van.

- A komoly lányok sokszor minimális vagy semmilyen baráti társasággal rendelkeznek és vannak jónéhányan, akik a párkapcsolat kezdetétől nem csak a saját társaságukkal nem ápolják a kapcsolatot, de ezt a fiútól is elvárják vagy kikényszerítik.

- A komoly lányok sok esetben nagyon komoly stílust fejlesztettek ki mások földbe döngölésére, leszólására, letorkolására. Főleg egy csendesebb srácnak ez miért tetszene tartósan? Vannak olyanok is, akik parancsnokot keresnek maguknak, de bizony sok fiút ez a helyzet nem tesz boldoggá.

Mindezekkel együtt, nem csak neked, kedves kérdező, hanem minden párkeresőnek sikeres párkeresést kívánok! Az életben az egyik legnagyobb boldogság, hogyha megtaláljuk a társunkat :D

2015. febr. 11. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!