Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Az van, hogy egy srác szeptember óta udvarolt nekem juniusban összejöttünk. Egy hete meghívott egy családi strandolásra, ahol ott volt a bátyja. Nos.. azt hiszem fél pillanat alatt beleszerettem a bátyába ééééés szerintem ő is belém. Azóta bejelölt fészen, ott chateltünk meg vagy 10órát beszéltünk telón meg skypen is sokat. A családja, nagyon.. hmm.. összetartó. Ez az egy lépést se a másik nélkül.

Nem akarom, hogy miattam ez a családi kötelék összetörjön, de a bátyjával menthetetlenül egymásba szerettünk. Ő már ott hagyta barátnőjét. Kérdeztem, hogy mért és mondta, hogy már nincs értelme vele lenni ha nem szeretni.

Szombaton mindenképp találkozok megint a bátyjával mert megint ilyen családi program lesz és nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá, mit mondjak majd neki stb.

Több kérdésem is lenne. Ha szakítok a sráccal és összejövök a bátyával megtörik ez a családi kötelék? Hogy viszonyuljak a bátyjához szombaton?

2012. aug. 22. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát a családi összetartást és köteléket biztos, h nem te fogod megtörni! legfeljebb a fiúk kapnak össze meg a szülők nem fognak rád jó szemmel nézni.
2012. aug. 22. 22:43
 2/13 anonim ***** válasza:
hát, hogy megtörjön a családi kötelék ahhoz több kéne. max fújni fognak egy darabig egymásra a testvérek. vagy egy életre megutálják egymást, attól függ mennyire veszik ezt komolyan.
2012. aug. 22. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz.Semmi jó nemfog kisülni belőle.Szerintem simán megtörhet.
2012. aug. 22. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyomjátok 3-asban,vagy egyik nap egyikkel,aztán a másikkal.Jó 5-let?
 5/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Szerintetek mit csináljak?
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
De jó lesz a srácnak. Hónapokig kínkeservesen próbálkozik, majd végül beadod a derekad nagy nehezen. Aztán első látásra beleszeretsz a bátyjába. Hát rohadtul nem irigylem!
2012. aug. 22. 22:51
 7/13 anonim ***** válasza:
szakíts és ne hülyítsd a jelenlegi barátodat. a bátyjának mondd el a problémádat 'ha bármi lenne köztünk szerintem tönkremenne a kapcsolatotok az öcséddel és én ezt nem akarom. stb.' ha továbbra is küzd érted, vagy felajánl egy használható megoldást akkor vágj bele, de az elején lehetőleg titokban. és mivel nem házasodni készülsz szerintem így nem kell, hogy nagyon foglalkoztasson anyuci meg apuci véleménye.
2012. aug. 22. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Serintem nem gáz, van ilyen. A hugommal dettó ez volt, a csávó teljesen belémszeretett, és én is belé. Eleinte nagyon rossz volt, mert a hugom odáig volt a fiúért, de lassan megértette a dolgot, és elfogadta. A sráccal 2 évig jártam, a hugommal való kapcsolat semmit sem változott.

Nagyon aranyos, hogy aggódsz, ebbôl látom, hogy rendes lány vagy. Viszont figyelembe kell venned a saját érzéseidet is! Beszélj a bátyóval errôl. Én a helyedben nagyon szépen, és diszkréten elmondanám az öcsinek, hogy ez így nem megy. Biztos meg fogják érteni a szülôk is, elvégre aki belekavart a dologba, az nem te vagy. :) És az érzéseidet sem irányíthatod. Légy boldog, egyszer élünk, egyszer adódik alkalom egy ilyen szerelemre! Az öcsi is túl lesz rajta!:) Rosszabb, ha hitegeted még, hogy szereted.

Majd írj fejleményeket, kíváncsi vagyok!

Sok sikert!:))

2012. aug. 22. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Elôzô vagyok. Kihagytam, hogy a szülôk nem egyenrangúak a fiaikkal. Beszéld meg a bátyussal, talán tudtok valami megoldást hozni.
2012. aug. 22. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Összefoglalva: a pasid hajt hónapok óta küzd érted éés amikor előssör találkozol a családjával beleszeretsz a tesójába azért ez kemény...
2012. aug. 22. 23:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!