Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés

Együtt járok egy fiúval aki 24 éves és szakállas,viszont nagyon jóképű,szép a szeme és a teste is jó és 188 cm magas.A belső tulajdonságairól annyit hogy kedves,figyelmes,őszinte és humora is van.A fiú ismerőseim viszont állandóan azt kérdezik tőlem hogy tudok együtt lenni egy ilyen fiúval,mint Ő?Mert szerintük én nagyon szép vagyok és jobbat érdemlek és még az hogy idős is hozzám.Csak azt nem tudják megérteni hogy én őt tényleg szeretem.

18/L

2012. aug. 22. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szivedre halgas!! ha mindenki másra halgatna, huuu, szerintem ha neked tetszik és szereted, akkor semmi nem számit ,ki mit mond. és ennyi. ha nektek jó együtt akkor kop más:))
2012. aug. 22. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Féltékenyek, maguknak akarnak...
2012. aug. 22. 18:53
 3/7 harcosangyal ***** válasza:
100%
Ki a sz*rt érdekel mit gondolnak? Ha azt mondják nem érdemel meg téged mert egy bunkó, akkor gondolkozz. "A találnál szebbet is" szerintem csak meggondolatlanság. Köztünk 9 év van, lassan egy évesek leszünk ami bár nem sok de még mindig imádom, megértjük egymást. Nem igen támogat senki de nem érdekel. Téged se érdekeljen.
2012. aug. 22. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelne mit gondolnak...ha én így vagyok boldog:)
2012. aug. 22. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Leszarom ki mit gondol,csak annyira fárasztó hogy mindig ez a téma amikor valamelyik ismerősömmel találkozom.:S
2012. aug. 22. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:

A szakáll a probléma?

Majd ha a fiú ismerőseid nem csak a pinabajuszig tudnak eljutni, akkor dumáljanak.

2012. aug. 22. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az is,meg mindig mondják hogy idős hozzám...
2012. aug. 22. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!