Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri megváltozni egy pasiért?
Figyelt kérdés
2007. aug. 24. 16:05
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy pasiért sem érdemes megváltozni.Ugy fogadjon el amilyen vagy.
2/10 anonim válasza:
hat attol fugg mirol van szo.Ha arra kert hogy szokj le a drogrol, akkor igen :) de amugy ne akarj megfelelni masnak,csak legyel onmagad
3/10 anonim válasza:
Ne változz meg. Szerintem az ember alapvető tulajdonságain nem is tud változtatni, csak görcsölés lenne az egész.Persze, az más hogy szőke , barna, rövid v. hosszú haj- ez még belefér a változásba.
4/10 anonim válasza:
SEMMI PÉNZÉRT NE!!! egy pasi se ér annyit, ő se változnak meg miattunk, pedig mi többet tenvedünk, akkor mi nők, miért tennénk??
5/10 anonim válasza:
Én is csak igazat tudok adni az előttem válaszolóknak. Úgy fogadjon el amilyen vagy. Ráadásul senki nem tud kivetkőzni magából!
6/10 anonim válasza:
Nem. Magadért szeressen. Az együttélésnél kell alkalmazkodni, de még ez sem jelenti azt, hogy feladd önmagad. NE változz meg, Önmagad add, különben becsapod magad és meg fogod bánni.
8/10 anonim válasza:
én is ugy gondolom,hogy ne változz meg egy pasiért,de azért vannak kivételek,mondjuk ha csak jot akar neked,mert szeret,és azt szeretné,hogy mondjuk ne menj a hét 6napján buliba a csajokkal, hanem tolts vele tobb idot. azért kompromisszumok kellenek egy kapcsolatban.alkalamazkodni kell egymáshoz,kisebb változtatásokkal.
De abban egyetértek,hogy minden ember másnak szuletett,senkit nem szabad megfosztani az egyéniségétol!
9/10 anonim válasza:
Úgy is meg fogsz változni:) Egy csomó minden rád ragad tőle, meg fordítva. Szerintem érdemes.
Attól, hogy egy fának levágják, néhány ágát még nem lesz baja. Ha gyökerestől tépik ki, akkor viszont elpusztul...
10/10 anonim válasza:
légy önmagad, a többi jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!