Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ezt kívánom?
Figyelt kérdés
Semmi gond a nők terén imádom őket és tisztelem is
de én egy csúnya (persze azért legyen gusztusom megcsókolni) jó fenekű lányt akarok magamnak hosszú távra, az életben is
mert egy ilyen lány nehezebben lép félre nem akarják sokan, így jó befektetés lenne egész életre mint társ
hülye vagyok, hogy ezt gondolom? :)
2012. aug. 21. 15:59
3/18 A kérdező kommentje:
a befektetés persze csúnya szó erre de a lényeg, hogy biztos pont legyen az életemben akire mindig lehet számítani
2012. aug. 21. 16:01
4/18 anonim válasza:
És ha megnő a pi.csája is akkor már tényleg semmi vonzó nem marad benne. Tényleg ezt akarod?
5/18 A kérdező kommentje:
ergo bombacsajt nem akarok azok úgyis tudják, hogy megkaphatnak bárkit ezért nehezen kötik le magukat és csalfábbak is
2012. aug. 21. 16:02
6/18 anonim válasza:
Ezaz, még költs néhány általánosítást ha neked az okoz örömet.
7/18 anonim válasza:
Neharagudj, de nagyon buta vagy.
8/18 A kérdező kommentje:
ti nem féltenétek jobban egy nagyon szép lányt?
persze raltaív kinek mi a szép
2012. aug. 21. 16:05
9/18 A kérdező kommentje:
miért vagyok buta?
mert a biztosra megyek?
2012. aug. 21. 16:05
10/18 anonim válasza:
ha szeretsz valakit akkor ha szép ha csúnya akkor is félted, ha meg nem szereted akkor minek kell magad mellé??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!