Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nem jogos a kiakadásom ha a barátom nagynénje fogdosta a barátom nemi szervét meg rázta neki a seggét az esküvőn?

Figyelt kérdés
Èn szóltam ezért a barátomnak ès tiszta ideg lett.. Aztán mondtam,hogy mások megszóltak ott engem és mutogattak rám.. Az anyja meg elkezett beleavatkozni ebbe,hogy már megint mi van.. Aztán elmondtam erre felvolt hàborodva,hogy de csak a nagynénje mit vagyok ugy kiakadva.. Aztán jött a mamája azzal a szöveggel,hogy a barátom anyja igyse megy haza a barátom apja miatt mert utálja,meg hogy miattunk se mert van hogy veszekedünk és ő erre nem kiváncsi..Meg ott a 8 éves húga a barátomnak akinek lassan fiúja lesz és hogy nem a veszekedésünket kène hallgatnia..Hozzáteszem a húga egy veszekedésünket hallotta mert pont ott volt,amúgy meg itthon sincs egèsz nyáron..De az nem baj mikor az anyja cirkuszol otthon meg neki megy az apjának az nem baj... Ebböl leszűrtem,hogy zavarja ha ott vagyok... Megmondtam barátomnak nem fogok oda menni hozzájuk ennyi.Ez neki nem tetszik.

2012. aug. 7. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet hogy előtted kúrogatta a barátod a nagynénjét?
2012. aug. 7. 00:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nemrégen voltam egy esküvőn, ott a munkahelyi kollégái fogdosták a menyasszonyt.

(Mi lehet akkor a munkahelyén akkor??)

2012. aug. 7. 02:01
 3/3 anonim ***** válasza:

az elsőnek jogos a kérdése.de ezt inkább a barátoddal beszéld meg.

egyébként biztos h jól láttad?csak mert ha te ilyeneket mondogatsz,akkor az elég kellemetlen lehet a családnak is...

na nem azért,gondolom h nem hobbid családi veszekedést szítani,csak kérdeztem...

2012. aug. 7. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!