Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
Barátnőm azzal piszkál mindennap hogy megcsalom mással járok más érdekel és én már elakarom hagyni!!! mert nem birom már idegileg teljesen kikészültem ! szerintetek jogos?2012. aug. 3. 22:21
1/13 anonim válasza:
Hacsak nem egyeztetek bele olyasmibe hogy nem hagyjátok el egymást akkor mi a probléma? Nyugodtan elhagyhatod.
2/13 A kérdező kommentje:
De érted igaz ? :( Gondolj bele mindennap ezt mondogatja anno mikor legelején is mondtam neki hogy nem vagyok az a megcsalos fajta egyik barátnőmet sem csaltam meg! 1 éves kapcsolat és én már készen vagyok IDEGILEG TELJESEN
2012. aug. 3. 22:24
3/13 anonim válasza:
Én értem miről beszélsz.
Minden jogod megvan arra hogy elhagyd amikor úgy érzed hogy már nem kérsz többet a kettőtök kapcsolatából.
4/13 A kérdező kommentje:
De még Szeretem nem tudom mit csináljak :(
2012. aug. 3. 22:26
5/13 anonim válasza:
Ez esetben mond el neki hogy szereted de ha nem változtat a viselkedésén akkor útjaitok szét fognak válni akár véglegesen is.
6/13 A kérdező kommentje:
:'((
2012. aug. 3. 22:28
7/13 anonim válasza:
Mondd meg neki,hogy ha ezt folytatja,akkor tényleg elhagyod.
8/13 anonim válasza:
Nekem a barátom volt ilyen,csúfos vége lett,még mindig ezt nyögöm érzelmileg.
9/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy ezt nyögöd? :(
2012. aug. 3. 22:29
10/13 Hole Hunter válasza:
Ne bizonygasd a hűségedet...sőt, minden alkalommal erősítsd meg, hogy ma épp két szőkét és egy barnát is letudtál...vagy abbahagyja, vagy ő fog kikészülni. Hátha rájön, milyen buta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!