Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 8 év korkülönbség? (14-22)
ma 17:23
Te sem vagy naiv...áhh...;)
Most őszintén...nálad 9 évvel idősebb... 1 éve vagytok együtt...és még nem volt szex egy 23 éves FÉRFI számára...akkor szerinted ezt nem kapja meg máshol??? Egy ennyi idős pasasnak vannak szükségletei, és nem fog összesen 4 évet várni arra hogy megkaphassa...gondolkozz egy kicsit és bujj elő a lila ködből...
DE! Szerintem meg kamu a sztorid...ha pedig meg nem...akkor csak sajnálni tudlak
N22
"én is 14 vok,barátom 9évvel idősebb,és majdnem egy éve járunk,és még SOHA nem jött fel a sex téma... ö tud rám vàrni" - szép dolog hogy vár rád,de azért senki ne állítsa hogy az a normális ha huszonéves fiatalemberek kislányokkal "járnak."
a 8 év nagyon sok,ha van szó szexről ha nincs.mások az igényeitek.nem is igazán veled van a baj,rengetegen vonzódnak idősebb férfiakhoz ami általában ebben az életkorban már kialakulóban van,de a srácot megkérdőjelezném hogy miért közeledik általános iskolás kislányokhoz?le lehet pontozni emiatt nyugodtan,de szerintem ha nem pedofil,akkor valószínűleg egy oltári nagy barom,akivel a saját korabeliek nem véletlenül nem állnak szóba.
ma 17:35
ment a pont, de a zöld ;)
ma 18:03
erről beszéltem...nincs ép eszű szülő aki hagyná hogy a 13 éves LÁNYUK összejöjjön egy 22 éves pasassal...
és mire volt ez jó??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!