Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok a 8 év korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 8 év korkülönbség? (14-22)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit megismertem, és nagyon tetszik nekem, ő 22 éves. Sokat beszélgettünk, meg sok közös dolog van bennünk, volt amikor megölelt, meg még puszit is kaptam tőle. A barátnőm szerint csak apáskodni akar, és úgy tekint rám, mint az egyik ott lévő 5 éves kislányra. Szerinte a fiú nem a ,,nőt,, látja bennem, hanem egy kislányt, akivel barátkozik, és próbál beszélgetni vele, mint egy barát, testvér, apa, és szerinte a 8 év nagyon sok. Szerintetek? Lehet ebből valami? Sok a 8 év? :S
2012. aug. 21. 15:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

ma 17:23

Te sem vagy naiv...áhh...;)

Most őszintén...nálad 9 évvel idősebb... 1 éve vagytok együtt...és még nem volt szex egy 23 éves FÉRFI számára...akkor szerinted ezt nem kapja meg máshol??? Egy ennyi idős pasasnak vannak szükségletei, és nem fog összesen 4 évet várni arra hogy megkaphassa...gondolkozz egy kicsit és bujj elő a lila ködből...

DE! Szerintem meg kamu a sztorid...ha pedig meg nem...akkor csak sajnálni tudlak

N22

2012. aug. 21. 17:26
 22/33 anonim ***** válasza:
12%
nem kamu ! és azt én tudom h miért bízhatok benne :) meg én óvodás korom óta a nálam idősebbekkel haverkodtam,az ismerőseim szerint a koromnál érettebb vok.
2012. aug. 21. 17:29
 23/33 anonim ***** válasza:
70%
nem úgy tűnik...
2012. aug. 21. 17:30
 24/33 anonim ***** válasza:
85%

"én is 14 vok,barátom 9évvel idősebb,és majdnem egy éve járunk,és még SOHA nem jött fel a sex téma... ö tud rám vàrni" - szép dolog hogy vár rád,de azért senki ne állítsa hogy az a normális ha huszonéves fiatalemberek kislányokkal "járnak."

a 8 év nagyon sok,ha van szó szexről ha nincs.mások az igényeitek.nem is igazán veled van a baj,rengetegen vonzódnak idősebb férfiakhoz ami általában ebben az életkorban már kialakulóban van,de a srácot megkérdőjelezném hogy miért közeledik általános iskolás kislányokhoz?le lehet pontozni emiatt nyugodtan,de szerintem ha nem pedofil,akkor valószínűleg egy oltári nagy barom,akivel a saját korabeliek nem véletlenül nem állnak szóba.

2012. aug. 21. 17:35
 25/33 anonim ***** válasza:

ma 17:35

ment a pont, de a zöld ;)

2012. aug. 21. 17:39
 26/33 anonim ***** válasza:
bocsi,kamuztam a 9es korkülönbségessel :/
2012. aug. 21. 18:03
 27/33 anonim ***** válasza:

ma 18:03

erről beszéltem...nincs ép eszű szülő aki hagyná hogy a 13 éves LÁNYUK összejöjjön egy 22 éves pasassal...

és mire volt ez jó??

2012. aug. 21. 18:21
 28/33 anonim ***** válasza:
nekem 29 éves a párom, én pedig 18 vagyok. teljesen másképp hangzik ugye? 14 évesen nem... ez nem jó, felejtsd el. legalább várj 2-3 évet....
2012. aug. 23. 10:43
 29/33 anonim ***** válasza:
Ilyen korban soknak tartom, viszont ha úgy lenne a 8 év, hogy 20-28, vagy 25-33, az már sokkal másabb. Várj még egy pár évet, akkor nem lesz sok. :)
2012. aug. 23. 10:57
 30/33 anonim ***** válasza:
2012. aug. 23. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!