Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok a 8 év korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 8 év korkülönbség? (14-22)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit megismertem, és nagyon tetszik nekem, ő 22 éves. Sokat beszélgettünk, meg sok közös dolog van bennünk, volt amikor megölelt, meg még puszit is kaptam tőle. A barátnőm szerint csak apáskodni akar, és úgy tekint rám, mint az egyik ott lévő 5 éves kislányra. Szerinte a fiú nem a ,,nőt,, látja bennem, hanem egy kislányt, akivel barátkozik, és próbál beszélgetni vele, mint egy barát, testvér, apa, és szerinte a 8 év nagyon sok. Szerintetek? Lehet ebből valami? Sok a 8 év? :S
2012. aug. 21. 15:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

igaza van a barátnődnek...

N22

2012. aug. 21. 16:02
 12/33 anonim ***** válasza:

Szerintem csak barátként tekint rád, de talán érdemes próbálkozni.

19/F

2012. aug. 21. 16:05
 13/33 anonim ***** válasza:
te nem vagy még no,hogy azt lássa benned neki te tényleg csak egy gyerek vagy.lehet,hogy pedofil és úgy látszik te elég konnyen kapható vagy számára.
2012. aug. 21. 16:18
 14/33 anonim ***** válasza:
58%
Hülyék vagytok b@zdmeg? He? 14 éves kiskorú párkapcsolatot akar egy 22 évessel és ti ezt támogatjátok?! Mi lett a mai világgal? Csak azt hallom, hogy dugni, dugni, dugni...ez nem is lenne baj, csak az életkorral van bibi. 14 éves kislányként mit akarsz egy 22 éves felnőtt fa.szival? És én ezt úgy mondom mint kortárs. Az osztályban is az számít "menőnek" aki már egy éve lefeküdt valakivel. Mi ez emberek? Ha meg megtörténik a dolog akkor meg dicséritek, hogy védekeztek stb. Még van 4 éved amit bírj ki. Én nem is adnák 18 év alattinak óvszert, had legyen meg nyugottan a baba, akkor talán már el fognak gondolkodni azon, hogy ezt most muszály volt-e? NEM! Neked még tanúlni kell, nem felnőtt pasit fogni hidd el nekem, csak kihasználna. Érzelmi kapcsolat egy 14 éves kölökkel, ugyan már! Gondolkodj(atok) el ezen. 14/F
2012. aug. 21. 16:23
 15/33 anonim ***** válasza:

ma 16:23

ott a pont!!!!

2012. aug. 21. 16:40
 16/33 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem kislány, akkor miért kell még 4 évet a padot koptatnia? Miért nem lehet munkahelye? Miért nem engedik be egy felnőtt filmre? Ne akarjon attól a fickótól semmi komolyat 16:23 voltam.
2012. aug. 21. 16:48
 17/33 anonim ***** válasza:
jó,hogy egy 14 évest már nem tartanak egyesek felnottnek. ma 16:23-al mindenben egyetértek,10 év mulva már az lessz a meno,ha az oviban szexelnek.ma már kevés tininek van annyi onbecsulése,hogy nem dobja oda magát akárkinek.éés én is 14 vagyok.és miért várna egy 22 éves pasi éveket,hogy lefekudjon a csajával aki még csak 14?
2012. aug. 21. 16:51
 18/33 anonim ***** válasza:
öröm olvasni hogy vannak még értelmes , tisztán látó 14 évesek :)
2012. aug. 21. 16:53
 19/33 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam, hogy le akarok feküdni vele. A nevelésem sem olyan, sőt, őt sem úgy nevelték, ismerem a családját, nagyon jóban vagyok az anyukájával, mindketten tényleg nagyon jó nevelést kaptunk. És tudom, hogy másokat helyezünk előtérbe, mert végül is ő már felnőtt..., csak, azért mégis... :S
2012. aug. 21. 16:59
 20/33 anonim ***** válasza:
ezaz,hogy jött az most h k,rni akarnak,ezek a hülye szánalnas elöítéletek.kedves16:23 :és is 14 vok,barátom 9évvel idősebb,és majdnem egy éve járunk,és még SOHA nem jött fel a sex téma,mert tisztában van vele hogy én sem akarom még vagy3 évig,és ö tud rám vàrni :) egyébkét is,én is elítélem a kisk*rvákat,akik 14 évesen több faxt fogtak mint kilincset,te ha nincs sex akk miért durva ? ha a csávó meg akarja akkor ott kell hagyni.ennyi
2012. aug. 21. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!