Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy lányt a pasik megközelíthetetlennek tartanak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 15:19
1 2
 11/14 ASOT ***** válasza:

szóval hajrá virágszálam! Ne ragadj le! :)

mert a végén azt veszed észre h ülsz egy hintaszékben ősz hajjal remegő kezekkel és azon gondolkodsz majd h úristen de elb@sztam...rá 3 órára meg jön az ápoló és betol a kis szobácskádba,,,,

2012. aug. 21. 17:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Csak az a baj, hogy ilyenkor mindig erősnek érzi magát az ember, aztán ha majd meglátom, akkor mint általában elolvadok és szenvedek. Tudom, hogy amíg nem jön más, addig nem tudom elfelejteni. De remélem, hogy találok egy normális srácot,aki tényleg értékel és nem szórakozik velem. Tudom, hogy nyitottabbnak kéne lennem, nyitott szemmel járni és pozitívan szemlélődni. Nagyon kedves vagy, hogy ennyi időt rámszántál, igazán jólesik, pedig nem is ismersz. Sokszor a barátaid se foglalkoznak ennyit veled...Szóval köszönöm, hogy írtál, próbálom megtartani ezt a hozzáállást, akkor is ha néha elbizonytalanodom. :)
2012. aug. 21. 17:13
 13/14 ASOT ***** válasza:

Ne csak próbáld! Tedd is!

óóó igen szerelem....válts át.

Az ügyfeleimnek azt szoktam javasolni, hogy nézzenek meg pár Dr. House-t és váltsanak át egy olyan lesz@rom stílusba, és ha megint szembejön velük akinél azt mondanák h ooohhhh jaaaajjjj isteneeem....akkor csavarjanak egyet és gondolják úgy "óóóhhhh jaaaaj isteneem EZ VOLT AZ A S-EGGFEJ AKI MIATT SZENVEDTEM"

Csak vigyázz! Nehogy az legyen h majd odamegy aztán "hiányoztál szivem, sajnálom nagyon sajnálom, kezdjük előről soakt gondoltam rád, szeretlek" ---> ez azt jelenti hogy totál hülyének néz! ÉS az is vagy ha ilyenbe belemennél!

Szóval ne csak próbáld! Hanem tedd is meg!

(ma épp ráérek itt tölteni az időmet munka...)

2012. aug. 21. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk én csak egy bizonyos rétegnek keltem fel az érdeklődését és ennek örülök is. Azt hiszem, hogy tudatos. Csak az okos és művelt fiúk mernek nálam próbálkozni. Kedves, jó humorú vagyok és néha félreértik ezt. Az okosak között is van olyan, aki nem jön be valamiért és a kedvességemet sűrűn félreértelmezik. Őszintén vagyok kedves, ez az alap nálam, még akkor is szépen viselkedem a másikkal, ha ki kell kosaraznom. Egyébként ez a falas dolog igaz. A többi rám sem mer nézni, mert érzik, hogy nekik áll a fal. :) 21/N.
2012. aug. 21. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!