Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy lányt a pasik megközelíthetetlennek tartanak?
szóval hajrá virágszálam! Ne ragadj le! :)
mert a végén azt veszed észre h ülsz egy hintaszékben ősz hajjal remegő kezekkel és azon gondolkodsz majd h úristen de elb@sztam...rá 3 órára meg jön az ápoló és betol a kis szobácskádba,,,,
Ne csak próbáld! Tedd is!
óóó igen szerelem....válts át.
Az ügyfeleimnek azt szoktam javasolni, hogy nézzenek meg pár Dr. House-t és váltsanak át egy olyan lesz@rom stílusba, és ha megint szembejön velük akinél azt mondanák h ooohhhh jaaaajjjj isteneeem....akkor csavarjanak egyet és gondolják úgy "óóóhhhh jaaaaj isteneem EZ VOLT AZ A S-EGGFEJ AKI MIATT SZENVEDTEM"
Csak vigyázz! Nehogy az legyen h majd odamegy aztán "hiányoztál szivem, sajnálom nagyon sajnálom, kezdjük előről soakt gondoltam rád, szeretlek" ---> ez azt jelenti hogy totál hülyének néz! ÉS az is vagy ha ilyenbe belemennél!
Szóval ne csak próbáld! Hanem tedd is meg!
(ma épp ráérek itt tölteni az időmet munka...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!