Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy lányt a pasik megközelíthetetlennek tartanak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Alapvetően jó dolog. Így sok csökkentett értelmű kiszűrhető. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy van aki tetszik és félénkebb típus, annak jeleket kell küldeni.
2012. aug. 21. 15:28
 2/14 ASOT ***** válasza:

- lenéző , felsőbbrendűnek hiszi magát , egy nem milliomost már észre sem vesz

- túl jól néz ki és ezzel vissza is él, ha kezdeményezel is akkor max kiröhög vagy nem is szól semmit

- vagy csak simán túl jól néz ki, és kevésnek érezzük magunkat hozzá képest

- egy burkot von maga köré, egy magas falat, és nem nézi le a másikat de hideg és elutasító mintha az lenne ráírva hogy " itt a 10 parancsolat, ha annak nem felelsz meg akkor tipli"

2012. aug. 21. 15:30
 3/14 A kérdező kommentje:

"itt a 10 parancsolat, ha annak nem felelsz meg akkor tipli"

Kedves ASOT! Ezzel igazán megnevettettél! :D Ezt a metodikát eddig még nem alkalmaztam, de most elgondolkodtattál...:D

1. Nincsen übermensch tudatom és mivel még nem készülök férjhez menni, ezért a pénz sem érdekel. 2. Jól nézek ki, de nem vagyok egy szépségkirálynő. 3. Egy burkot von maga köré, egy magas falat? Talán...Azt elismerem, hogy zárkózott vagyok. De ez önmagában szerintem nem indok arra, hogy ennek tartsanak.Egyébként meg szívesen beszélgetek bárkivel, nem harapok. :D

2012. aug. 21. 15:45
 4/14 ASOT ***** válasza:

:)

noss, akkor vegyünk egy helyzetet!

elmész vásárolni órákat nézelődsz egy szupermarketben, mondjuk auchan vagy Tesco (mert a cora megszűnt)

Nézelődsz fel alá járkálsz.

Itt hogyan viselkedsz??

Szóval észrevennéd ha valaki jobban megfigyelne? Vagy ha észre veszed vagy közeledne akkor gyorsan elfordulsz, vagy ha rádnéz te lenézel a földre vagy fapofát vágsz?

Vagy elgurulsz a bevásárlókocsival?

Szóval ha valaki megfigyel nem lehet h nem is nézed meg magadnak csak lesütöd a szemedet?

Mert mi van ha ránéznél és ha tetszene akkro mosolyognál is és tovább figyelnéd??

(ezek csak példák!!)

2012. aug. 21. 15:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Jó kérdés...

Azt hiszem, hogy ez nálam hangulatfüggő. A múltkor észre se vettem egy pasit, aki rámköszönt pont egy ilyen áruházban. Szóval jó volt a példa. Pedig biztos nem ismertem, mert utólag megnéztem, miután rámszólt a mellettem levő barátnőm.

De ha jó kedvem van, akkor szívesen szemezgetem a srácokkal, akár olyanokkal is, akik komolyan nem érdekelnek. Egy kis flört sztem belefér, főleg, hogy nincs pasim, ennyi örömöm csak lehet. Bár ha túl jó pasi az illető nem biztos, hogy nem sütöm le a szemem... De alapvetően nem vagyok közvetlen,de nemcsak a pasikkal, a lányokkal sem. Lehet, hogy kicsit magának valónak tartanak. pedig mindenkivel kedves vagyok és mosolygós.

2012. aug. 21. 16:15
 6/14 ASOT ***** válasza:

megkérdezhetem hogy mindehhez hány éves vagy?

Amúgy nem lehet h félsz egy kicsit ettől az egész ismerkedéstől? hogy megismeritek egymást lerültök beszélgetni, megbeszélitek mikor találkoztok legközelebb...

Mert lehet h a félelem látszik rajtad, mert ha kedvesen visszamosolyogsz arra aki tetszik és nem lenéző vagy az aki felhúzza az orrát h "fúú ide ne gyere", akkor nem az a gond h ZÁRKÓZOTT VAGY AVAGY FAL LENNE KÖRÜLÖTTED. mármint nem ez legfőképp.

De lehet h túl jól nézel ki és le sem mernek szólítani..

2012. aug. 21. 16:20
 7/14 A kérdező kommentje:
21 vagyok és nem volt még barátom. Nem hinném, hogy félek az ismerkedéstől, inkább már vágyom rá. Szeretném, ha végre találnék valakit. Mert eddig csak szenvedtem a pasik miatt. Nekem mindig egy valaki kell, miközben másokat kikosarazok. Ez utóbbbit már meg is bántam és megfogadtam, hogy változtatok ezen.
2012. aug. 21. 16:26
 8/14 ASOT ***** válasza:

ajjajj..

De azt te is tudod, ugye, hogy ahhoz hogy megtudd hogy járnál e vele vagy lehetne e köztetek bármi is akár elkezdődhetne e, ahhoz meg kell ismerned kicsit.

Mert mondjuk meglátod megtetszik, aztán le kell ülni beszélgetni és ha nem jó akkor pápá és szia. Szóval ez erről szól, az egyik félnek így is rosszul esik de ezt kivédeni nem lehet.

Erről szól az egész.

Szóval nyugi!

Ismerkedj tovább nyugodtan. Az ha valakit "kikosarazol" ahogy te mondod, az valójában döntés arról h nem.

vol olyan h nekem megtetszett egy lány megismertem kiderült h fogyatékos szegény :) (nem szó szerint) és mondtam h jesszus jobb ha húzok.

2012. aug. 21. 16:34
 9/14 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tudom. De már régóta szerelmes vagyok egy srácba és bíztam abban, hogy majd lesz köztünk valami, ezért nem adtam másoknak esélyt. Csak ez a srác azóta sem lépett, hiába reménykedtem és sztem teljesen jogosan. Ráadásul ő is tett arról, hogy egyes pasik eltűnjenek a színről. Rájöttem, hogy hülye vagyok és nem várhatok egész életemben egy idióta srácra, aki talán maga se tudja, hogy mit akar vagy csak imád másokkal flörtölni és hiú reményeket kelteni.

Egyébként azt a srácot is, akibe most szerelmes vagyok, úgy szerettem meg, hogy megismertem. Nemcsak a külseje miatt szeretem, de tény, hogy helyes pasi, legalábbis nekem ő a tökéletes pasi, vagyis volt.

De mindegy, megfogadtam most már, hogy senkit sem fogok kikosarazni miatta, nem várhatok örök életemben rá, ez nevetséges lenne.

2012. aug. 21. 16:45
 10/14 ASOT ***** válasza:

Na ez a hozzáállásod már jobban tetszik :)

Ha valakit érdekelsz valóban érdekelsz, akkor azt ő tudja már 1 nap után hogy meg akar ismerni veled akar lenni és amin lehetősége van vagy szaba ideje azt próbálja veled tölteni.

De az h vár és vár, és kínzó és hiú ábrándokat táplál beléd vagy a nőkbe arra nem érdemes alapozni és várni sem!

ÉS akkro az ilyenek néha felbukkannak mikor azt hiszed h jólvan kezdesz másba és akkor megint szól két szót h jól van dedede akarok én majd találkozni meg megy a duma....

Áhh felesleges várni.

Ha nekem egy lány megtetszik, és megismerem és belsőre is okés, és kell nekem, akkor annál jobban meg akarom ismerni és nem váratom ezzel azzal, akkro vele foglalkozok. És nem az időt húzom.

Mert az már eleve rossz.

2012. aug. 21. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!