Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen? Ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen? Ez már beteges.

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogyha pl.reggel a barátom nincs fent msn-en(mert minden reggel szoktunk beszélni),akkor már rögtön az jut eszembe,hogy valami nincs rendben,valami történt vele,mindig a legrosszabbra gondolok.

Délután is,mindig ugyanakkor szoktunk találkozni és hogyha már egy kicsit is késik msn-ről,rosszul vagyok és idegeskedek állandóan,pedig soha nem volt még olyan,hogy ne lépett volna fel vagy nem jött volna el velem találkozni.

Telefonon nem tudunk beszélni,mert az én telefonom elromlott.

2012. aug. 21. 09:57
 1/7 A kérdező kommentje:

pedig annyi oka lehet rá,hogy ne tudjon fellépni pl.reggel(el kell menjen valahova,vendégei vannak,nem megy a net,stb.. )

mégis mindig idegeskedek.

2012. aug. 21. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:

ez valóban beteges, a féltékenység az agyadra megy de szerintem másnak is az agyára mész ezzel.

jobb lesz ha leállsz ezzel. mert nem lesz jó vége.

Nem kéne h dilinyósok közé kerülj!

nyugi! meditálj!

2012. aug. 21. 09:59
 3/7 anonim válasza:
Találkozzatok többet személyesen. Próbálj meg bízni benne, elvégre ez egy kapcsolat alapja. Az Msn szerintem annyira nem is fontos, hamar belefogtok unni a másikba, de persze te tudod, te érzed, de Tényleg nyugodj meg kicsit, semmi értelme idegeskedni.
2012. aug. 21. 10:03
 4/7 A kérdező kommentje:
de nem vagyok féltékeny. vagyis arra nem gondolok soha,hogy esetleg más lánnyal lenne.
2012. aug. 21. 10:03
 5/7 A kérdező kommentje:
minden nap találkozunk személyesen majdnem és már lassan egy éve,hogy együtt vagyunk,csak minél jobban szeretem,annál jobban idegeskedek miatta. nem tudom miért van ez. :(
2012. aug. 21. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Sürgösen változtass ezen, mert ez beteges kategoria. Csak idö kérdése, hogy erre menjen rá a kapcsolatotok. Nem az anyja vagy, aki aggodik a 3 éves gyerekéért, ha nincs a szoknyája szélénél.
2012. aug. 21. 10:13
 7/7 A kérdező kommentje:

tudom,nem is érzem magam normálisnak.mindenért idegeskedek,sírok egy csomót.. pedig most kéne a legboldogabb legyek.örülnöm kéne annak,hogy van egy barátom,aki szeret,már lassan egy éve együtt vagyunk,stb.

hogy tudnék ezen változtatni? :(

2012. aug. 21. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!