Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez beteges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beteges, hogy már ilyeneken gondolkodom? 16/L

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lesz majd, amikor már megházasodom, hogyan fogjuk nevelni a gyerekeinket, milyen férjre vágyom, milyen programokat szeretnék vele csinálni, az esküvőre gondolok, a nászéjszakára, a gyerekekre...

Tudom, sokan elavultnak tartják a házasodást, nekem viszont nagyon fontos, és ha meglesz a kellő anyagi háttér és a párommal már több éve harmonikus párkapcsolatban élnénk, biztosan tudnánk, hogy megtaláltuk az igazit, én már 20 évesen is megházasodnék.

Szerintetek ez normális 16 évesen?

2012. aug. 21. 00:21
1 2
 11/16 A.Romanov ***** válasza:
Én is ilyen vagyok csak pasiban :D 25 évre saccolom az esküvőmet, most vagyok 20. Ha a te gondolkodásod beteges, én is az vagyok kicsit azt hiszem.
2012. aug. 21. 00:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi rossz, ha találsz magadhoz illőt, akkor hajrá. Annyit mondok, hogy az esküvő nem két fillér, tehát lehet, hogy keresettel kell rendelkeznetek mindkettőtöknek hozzá, és spórolni egy keveset. :) Ha 20 évesen nem is, de hamar eljön az. :)
2012. aug. 21. 00:28
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
aha házasság..majd ha ráérzel a f.asz ízére,csak úgy habzsolod majd felváltva őket :D aztén 20on évesen lehet h majd visszatalálsz ugyanide.. ;)
2012. aug. 21. 00:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Huh, nem ilyen válaszokra számítottam, pozitívan csalódtam. :)

Nagyon szeretek álmodozni, sokszor ilyenkor nagyon részletesen kigondolok mindent, szóval már kész a teljes vendéglista és a menü is. :DDD Csak vicceltem. :)

2012. aug. 21. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Normális, de hülyeség. Nem szabad 20 évesen házasodni. Vannak kivételek, de szinte esélytelen megtalálni ilyen fiatalon az igazit.
2012. aug. 21. 00:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Remélem sikerül hasonló gondolkodású fiút találnod! Nem mindegyik csak a bulira, szexre hajt, én párom is már fiatalon ezekre vágyott.

2012. aug. 21. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!