Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez beteges, hogy már ilyeneken gondolkodom? 16/L
Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lesz majd, amikor már megházasodom, hogyan fogjuk nevelni a gyerekeinket, milyen férjre vágyom, milyen programokat szeretnék vele csinálni, az esküvőre gondolok, a nászéjszakára, a gyerekekre...
Tudom, sokan elavultnak tartják a házasodást, nekem viszont nagyon fontos, és ha meglesz a kellő anyagi háttér és a párommal már több éve harmonikus párkapcsolatban élnénk, biztosan tudnánk, hogy megtaláltuk az igazit, én már 20 évesen is megházasodnék.
Szerintetek ez normális 16 évesen?
Huh, nem ilyen válaszokra számítottam, pozitívan csalódtam. :)
Nagyon szeretek álmodozni, sokszor ilyenkor nagyon részletesen kigondolok mindent, szóval már kész a teljes vendéglista és a menü is. :DDD Csak vicceltem. :)
Teljesen normális!
Remélem sikerül hasonló gondolkodású fiút találnod! Nem mindegyik csak a bulira, szexre hajt, én párom is már fiatalon ezekre vágyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!