Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerettetek már jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerettetek már jóval idősebb férfit?

Figyelt kérdés

Nem véleményekre vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra.

17/L

2012. aug. 20. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
igen! de konkrétan mi érdekel? hogy milyenek a 30-40es pasik? vagy hogy működik egy kapcsolat nagy korkülönbséggel? vagy mi?
2012. aug. 20. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen én szerettem, vagyis még szeretem is. 10 évvel idősebb. Én is 17 vagyok
2012. aug. 20. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen és még most is szeretem. Járni nem jártunk, de egyszer kétszer előfordultunk a másiknál. De sajnos semmi több. 13 év a korkülönbség. 19/l
2012. aug. 20. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

Miért gondolod, hogy egy 40 éves pasinak nem csak trófeaként kéne egy 17 éves lány?

Ha már van egy családja nem igen szeretne még egyet, ha meg nincs akkor már szeretne, arra meg nem épp ideális egy harmadikos gimis lány...

De ha szeretnél az utolsó legénybúcsú lenni...

2012. aug. 20. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
És még a kordbelieknek primitívek a gondolataik :D.
2012. aug. 20. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem feltétlen CSAK a kor számít. A szüleim között 15 év különbség van, és 3 gyereket felneveltek anélkül, hogy elváltak volna. A másik, hogy sok 18-20 éves lány azért vállal gyereket, mert nincs munkahelye vagy valami ilyesmi, és a 30-40 éves pasi el tudja őt tartani, ha akarja és családot szeretne. Persze ez sem írott szabály, de az ismeretségi körömben elég sok ilyen van. Én azért maholnap már 20 évesen még inkább nem vállalnék gyereket. Pláne nem olyantól, aki kb az apám lehetne.
2012. aug. 20. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem minden 30-40 közötti pasi akar családot !!! A 20-as éveim végén járok és 13 évvel idősebb a barátom és egyelőre -bár a lelke mélyén szeretne majd- nem áll úgy az élete..
2012. aug. 24. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!