Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatokban miért elfogadottabb az, ha a fiú idősebb, a lánynál, mint fordítva?
Tinikorban a lányok kb. 2 évvel elörébb vannak érettség terén,mint a fiuk.Ezért keresik az idősebbek társaságát,de ez ugy 20 éves kor után elmulik.
L/24
mert az ennyi idős lányok nagyon kifejlettnek érzik magukat, és a pasik is szemet vetnek rájuk, mert már van mit nézni rajtuk.. sőt.. az ágyban sem ellenkeznek.. és milyen trendi már hogyha azt lehet elujságolni a barátnőknek, h 18 éves pasija van...
am meg komolyra fordítva a szót, mert a lányok korábban érnek.. bla bla bla....
a tapasztalatok azt mutatják, tényleg előbb érnek a lányok, mind testileg mind lelkileg.ezt el kell fogadni.ennyi idős korban nagynak tűnik ez a korkülönbség, de az idő előre haladatával ez megfordul.
ezt sajnos el kell fogadnod és veled egykorú lánynál "próbálkozni" :-(
hát lelkileg azért mert a nők a gyengébbik nem...úgyebár.
én egyébként úgyanígy vagyok mint te :) 15 vok és 13 éves fiúval jártam ^^ nem is viselkedett úgy ahogy egy 13 éves. és életem első igazi szerelme volt...de tény hogy éretlen volt vmennyire...talán lehet h fél a csaj h te még kiakarod majd magad érni. mert ennyi idősen a lányok mert szeretnének hosszabb távra tervezni (saját tapasztalat) azért sok sikert kívánok neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!