Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni, nem tudom mit akarok ha elolvassátok a történetem remélem valaki átlátja ezt az egészet?
Hello!
Bocs, de kétszer is el kellett olvasni a mondatokat, mert nem lehet átlátni, mivel nem használsz vesszőt, és alig bírtam kibogozni, hogy hol van vége egy tagmondatnak.
Na de! Ha jól bogoztam ki a szóáradatot, akkor itt van egy alapvető bizalomhiány. Arra nem épülhet kapcsolat. Plusz már te is úgy állsz hozzá, hogy úgyis meg fog csalni, és még el se fogja mondani...
Nem, így nem érdemes szerintem.
Ezenfelül minden kis akadálynál azt mondja, hogy akkor szakítsatok? Nyilván azért, mert biztos benne, hogy visszafogadod. Joggal, mivel eddig mindig meg is tetted. Egyszer azonban minimum komolyan meg kéne fingatni azzal, hogy nem fogadod vissza 2-3 hét után. Mikor megpróbálja visszasírni magát, megmondani neki, hogy ő hangoztatta, hogy maximum szakítotok, akkor most mi a probléma? Arcába vágni, hogy változtatást ígért legutóbb, és ehhez képest mi történt.
"de azt nm tudom h akarom e őt még így ezekután"
Akkor most próbáld ki, hogy ha hosszabb ideig nem fogadod vissza, akkor azalatt mi fogsz érezni. Aztán majd meglátod.
"...előző b.nőit mindet megcsalta..."
Én erre csak annyit mondok, hogy kutyából nem lesz szalonna. Aki egyszer megcsalt, valakit, az máskor is megfogja. Aki egyszer megüt egy nőt, az máskor is megfogja. Az ember nem változik meg csak úgy hipp hopp. Igen, lehet tettetni, hogy valaki megváltozott, de a szíve mélyén mindig ugyan az az ember marad. Szóval ezek szerintem nincs értelme folytatni ezt a kapcsolatot.
Csak egy kérdésem van... Első, nagy-szerelem?
Mert eléggé úgy hangzik. A nők akkor tesznek ennyi baromságot, már bocs. Lesz ez majd jobb is, nem baj az, ha ennyire tönkreteszed magad egy hülyével, mert a 2. az már tutira az ellentettje lesz. Ált. aki hamar észbe kap, s menekül, az a 2. esetben is sikeresen egy hasonló hülyével áll le, ill. van a másik eset, ami igen ritka, hogy józanul lát akkor is, ha szerelmes.
Ehhez erőt kell venned magadon s nem szabad visszaengedned, ha kis szarságokban is hazudik, akkor megrögzött hazudozó! Hidd el, hogy ez nem lesz jobb, s valóban hidd el, mert úgy néz ki, hogy még él a remény, pedig az totál alaptalan.
Szakítsatok! S sürgősen szerezz magadnak egy jóbarátot, aki nem engedi, hogy visszatáncolj, (nem egy barinőt, egy jóbarátot, szapulni férfit csak férfi tud igazán!) Ami egyébként láthatóan nincs, mivel ide írsz, ahelyett, hogy őt kérdeznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!