Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan hogyan közeledjek? SOS
Úgy érzem hogy életemnek azt a szakaszát élem, amikor úgymond kikell élnem magamat... Szeretnék mondjuk pár hetente másik lánnyal lefeküdni, persze rendesen védekezve, és az a gondom, hogy a legtöbb lánnyal nem jutok el szexig, pedig van akivel már viccelődök róla... És az a furcsa, hogy a legtöbb lány akivel lefeküdtem, azt mondta hogy nagyon jó volt, senkivel sem volt még ilyen jó stb...
És én elveszettnek érzem magamat, hogy hiába vagyok jó az ágyban, ez nincs az arcomra írva, és olyan türelmes, lányokkal kedves oda figyelő típus vagyok... Lehet hogy ezért néznek 'papucsnak'?
Teljesen tanácstalan vagyok már, pedig sokszor próbálkozom... Egyszerűen nem értem a dolgot, pedig nem vagyok ronda, és mindig normális ruhákban járok...
Esetleg hol találhatok lányokat akik benne lennének, vagy hogyan beszéljek velük hogy megértsék, hogy lehetne köztünk valami???? SOS!!!
Tanács? :SSSS
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!