Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, közeledjek?
A sulimba jár, egy évvel idősebb nálam. Jó nagy az önbizalma, helyes, okos, mindenről van véleménye, szereti a lányokat,jó fej, néha mégis magába fordul és nem mindenkinek szimpi. Nekem mindenesetre nagyon bejön. Nem találkoztunk túl sokszor, közös barátok révén ismertük meg egymást. Nem tudom, mit tegyek, amikor újra találkozunk. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? Persze nem akarok gázul nyomulni meg k*rváskodni. Nem vagyok egy bányarém, csinosnak tartom magam, de hogy viselkedjek a közelében?
16/L
írj neki fészbuok,beszélgessetek stb... azt majd alakul.
De én suliból nem járnék senkivel.
Úgy viselkedj, ahogyan mások társaságában is szoktál, teljesen természetesen. Miért kellene másképp?
Adj neki jeleket, hogy bejön neked és ha valóban olyan, amilyennek leírtad, akkor venni fogja az adást és talán kezdeményez, de az is egy megoldás, ha Te kezdeményezel, talán még jobban is örülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!