Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rossz szájhigénia kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rossz szájhigénia kizáró ok egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem szoktam túl gyakran mosni a fogaimat ezért eléggé elromlottak. A szám nem szokott büdös lenni, ha annak érzem akkor veszek be egy rágót. Nincs sok rossz fogam, hátul van pár lyukas, meg elől az egyik(a szemfog és a középső fog közötti) eléggé szét van rohadva, de ezen kívül a többi jó. Nem igazán volt még kapcsolatom, de lehet én vagyok béna és nem emiatt, de azért megkérdezem hogy fiúk, nálatok ez sokat számít? Kizáró ok ha egy lánynak nem hófehérek a fogai? Igazából olyan barátom se volt akinek nem voltak szépek a fogai, szóval tényleg bizonytalan vagyok.

17/L

2012. aug. 19. 00:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igazából nem azért nem mosom mert lusta vagyok, hanem mert kellemetlen érzés, kiver a víz, émelyegni kezdek, öklendezek. Nagyon rossz. Közben pedig eléggé tisztaságmániás vagyok. :/
2012. aug. 19. 00:23
 12/20 anonim ***** válasza:
11 ne haragudj, de kb undoríto ahogy most olvasom a leírást, és hgoy ez egy lány szája
2012. aug. 19. 00:24
 13/20 anonim ***** válasza:
miért érzed ezt?
2012. aug. 19. 00:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom. 12 éves korom körül a szüleim elvittek pszichológushoz de mint látszik nem sokra mentem vele.
2012. aug. 19. 00:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek neked egy szájsebészeti esetet, ami velem esett meg, hátha fogat fogsz mosni rendszeresen. Régen én is nagyon elhanyagoltam a fogaimat, kifogásokat mondhatnék, de nem fogok. Tudom, hogy egy barom voltam, de ez van. Volt egy fogam, amiben igaz, hogy volt tömés, de miután nem mostam rendszeresen fogat, a külső héja letört. Elhalt a fog. A tömés egy fél éve esett ki, fogorvos meg megmondta, hogy szájsebészet.

Reggelt hattól, 12-ig várakozás. El nem mehettem, mert fennállt a veszélye, hogy bele fog törni, így lehetséges volt, hogy egy vésővel! feltörik a fogat. Ehhez viszont be kellett feküdni egy napra.

Elsőre nem sikerült az érzéstelenítés, és a nélkül próbálták kihúzni. (fájdalom? leírhatatlan) Második érzéstelenítésnél átszúrták az ínyemet, és egyenesen a nyelvembe ment a lidocain. A torkom is elzsibbadt.(életveszélyes) Ismét nem sikerült az érzéstelenítés, végig éreztem, ahogy húzták ki. Lelkileg összeroppantam itt már. Harmadszorra sikerült az érzéstelenítés, és hál isten egybe kijött.

Mi ebből a tanulság? Ne menj TBs szájsebészhez, de ami fontosabb, vigyázz a fogaidra, hogy szájsebészhez se kelljen menned.

2012. aug. 19. 00:32
 16/20 anonim ***** válasza:
na jó lesz, ha kalapáccsal fogják ütni az arcodat, úgy, hogy MINDENT érzel ?:)
2012. aug. 19. 01:09
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

"Nincs sok rossz fogam, hátul van pár lyukas, meg elől az egyik(a szemfog és a középső fog közötti) eléggé szét van rohadva, de ezen kívül a többi jó."

Hogy élhet valaki úgy, hogy tudja, van rossz foga, de nem kezelteti????

Itt az igénytelenség és a hanyagság a főprobléma. Ha valaki még az egészségre sem képes adni, akkor mi számít neki? A sminkje? Hogy jól álljon a haja, meg hogy menő-e a ruci??

2012. aug. 19. 01:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

igen kizaro ok

sok lyukas meg egy rohado fog... Szep lehet a mosolyod

a szuleid foglalkoznak veled egyaltalan?

En a helyukben azonnal vinnelek a fogorvoshoz es addig nem kapnal enni mig ra nem szoksz a fogmosasra

hihetetlen...

2012. aug. 19. 01:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Egy rossz szájhigiéniájú lány nagyon kiábrándító tud lenni! Persze van dohányos és ocsmány szájú fiúból is elég sok sajnos. Nem egy olyannal találkoztam akinek 1 méterről lehetett érezni az meg már több mint gáz. Szerintem senkinek sincsen kedve több napja rothadó ételmaradékot nyalogatni a fogaidról csókolózás közben! 17 évesen még nagyon fiatal vagy! Ilyen problémádnak még évtizedekig nem kéne lennie!

Ha rossz a szád akkor ne rágózz hanem moss fogat! A rágó annyit segít csak mint a sziszegős szappan!

Ha kérdésed van írj privit!

27F

2012. aug. 19. 04:32
 20/20 anonim ***** válasza:
10%

Most mit bántjátok szegény lányt?! 17 éves! Nyilván azt a kevés zsebpénzét nem fogja hónapokig vagy évekig félrerakni fogászati kezelésre...

És normális emberek közt nem kizáró ok egy kis fogbaj. Sok hülye felszínes barom!

Aki meg belinkelte azt a húdeszép mosolyú Shawn Johnsont:

[link]

Tiszta VV Zsófika... koravén mamás koboldfej..

2013. jan. 25. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!