Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a könnyen megkapható lányokat szeretik vagy ennek az ellentettjét?
*nőt
No, kicsit kesze-kusza lett ez az utolsó, de szerintem érthető. Hogy itt egy oda-vissza történő kölcsönös értékelésen, megbecsülésen alapuló kapcsolatról próbáltam írni valahogy. :D
Utolsó: ez a férfi biológiája alapján érthető.
De picikét azért változott a világ. Egyre több nőtől hallom, hogy ő nem is igazán akar komoly kapcsolatot, és nem zavarja mit gondolnak róla (általában jómódú, jól kereső, csinos, független nők, akik nem ritkán akár gyereket is vállalnának egyedül)- tehát alkalmanként benne van az "egyéjszakásban" (úgysem akar többet a férfitól).
Továbbmenve: nem is kellene neki olyan férfi komoly kapcsolatra, aki egyik nő ágyából ki, másikéba be, mert az úgyis egy megbízhatatlan széltoló lenne kapcsolatban is.
Ezek a nők (akár régen a férfiak) esetleg akkor, olyannal szánnák rá komoly elköteleződésre magukat, aki garantálni tudja, hogy hűséges lesz.
Szóval, lassan már a férfinek kell bizonyítani, hogy "alkalmas" az együttélésre.
Ez talán abból a picike ösztönös jellegből következik, amit már említettem: minden emberben él az utódok iránti "vágy" valahol (vagy nevezhetjük egyesek esetében öntudatlan mozgatónak)- de ezt a nő férfi nélkül is megteheti. Számára a férfi csak a megtermékenyítő szerepét tölti be (szorosan biológiai értelemben!)
Míg a férfinek bizony muszáj egy tartós partnert keresnie, aki szül "neki". Namármost, ha nagyjából mindkét nem ugyanúgy elvan gazdasági, stb. értelemben a másik nélkül, belátható, hogy ezért a férfinak kell jobban "tepernie", bizonyítania.
Hallottam már huszonéves, szép, okos, jól kereső nőt úgy nyilatkozni, hogy sem az nem zavarja, ha a férfiak könnyűvérűnek nézik, sem az, hogy sok férfi "szemét" a nőkkel, megcsalja őket. Mivel ő, ha úgy alakul, remekül elvan "egyedülállóként" is, és ha nem talál együttélésre alkalmas partnert, majd szül egy gyereket (de nem alkuszik meg).
Szerencsére nem úgy alakult, egy kedves, odaadó férfival él együtt.
Viszont fentit férfiként bajosan "tehetné" meg.
Is-is. Éppen olyant aki a kettő között van .
Az biztos , hogy nem szabad rögtön a férfi karjaiba ugrani de azt sem , hogy teljesen hidegek vagyunk hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!