Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan kezelitek, ha folyton túl érzelmesek vagytok és mindig egy csomó érzelem kavarog bennetek? Egy párkapcsolatba ilyet hogyan lehet kezelni?
szóval, nincsenek barátnőid, mindent értek.
és mi van a szüleiddel?
nem akarok én járni semmilyen sráccal :D
btw nem hiszem hogy ne tudnád elmondani neki amit akarsz, max ha dadogsz vagy alzheimeres vagy..
Én sosem voltam érzelmes, inkább elmélkedős. De az mindig ment egyedül is. Velem a "probléma" az szokott lenni, hogy megkérdezi a barátom: "min gondolkozol már megint?"- mire én "szárazon" kifejtem, erre ő: "ez túl elvont, az érzelmek hol maradnak?"
Vannak, persze, csak lelkizés nincs. :)
Beszéld meg vele, hogy neked ez fontos, viszont vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára, mert azzal nagyon leterheled a fiút. El kell fogadnod, h. vannak dolgok amivel egyedül is meg tudsz birkózni, és elég, ha csak a sikerélményt meséled el neki, annak ő is örülni fog. Nem könnyű.
A korotok érdekelne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!