Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 14-16 éves lányok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-16 éves lányok, mennyire mutatják ki az érzéseiket szavakkal, egy 20-22 éves pasi felé?

Figyelt kérdés

Közvetlenek, vagy szeretik húzni az agyukat? Esetleg tetteni hogy ők nem könnyen kaphatóak?

Van egy lány aki élőben puszilgat, smárolgat, ölelget, de neten nem képes bevallani semmit, nem mer felvállalni, nem akar tömegbe menni velem. Pedig elég jó pasinak tartom magam.

És magamnak azt beszélem h tetszek neki, de olyan furcsa. Nem értem egyszerűen mi lehet.

2012. aug. 18. 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

14 éves csaj 22 éves pasival???

………………….._,,-~’’’———’’~-,,

………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,…………………………….._,,,---,,_

……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---~~’’’’’’~--,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-,

……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; —’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,

……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |

... ... …………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘

………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘

………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’

………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’—: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,

……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : :| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’—: —’’-, ; ; ;’,

…………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : :| ; ; ; |

……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; —— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|

…………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;—— ; ; ; ; ;|

..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : :) , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|

……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,

…….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’—’’’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,

….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-,

……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’

………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,

……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,

……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;——’’— ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,

……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,

…..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘,

….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’

…,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,-

…| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘

…’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’

….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’—

…..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘

………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘

………..| ; ; ;——’’’’— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘

………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘

…………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|

…………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,

………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,

………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,

……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,

………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |

……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; |

……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’

……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’

……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘

……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘

………’,,’,—,’,’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,

………….—…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,,

……………………………………………’’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,

………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-,

…………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,\\--\\.

……………………………………………………’-, ; ; ;,,-~’’’ \\ , ,|, |

………………………………………………………’’~-‘’_ , , ,,’,_/-

2012. aug. 18. 17:36
 2/11 A kérdező kommentje:
én pont 20 vagyok a csaj meg 16 tehát pont nem. csak úgy írtam. nem konkrétan magamra gondolok.
2012. aug. 18. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez a lánytól függ, és hogy milyen a kapcsolatotok. De személyesen jobb ilyen dolgokról beszélni, mint a neten.
2012. aug. 18. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
a 14-16 évesek nem szerelmesek csak azt hiszik... vagy még azt se... példa: ismerösöm 16 barátja 21 állítólag a csaj minden nap mondta hogy szeretlek stb. egyszer a srác rákérdezett a lány totál felháborodott milyen kérdés ez, szakítottak, egy hét mulva a csaj már más sráccal "jár" (nem ismerte előtte)
2012. aug. 18. 17:49
 5/11 ate válasza:

20F vagyok, nekem túl fiatal a 14-16éves lány.

17-18év körüli lányok már érdekelnek...

2012. aug. 18. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:

magamat veszem például, mert nem tudom, hogy más lányoknál ez hogy megy.

Nehezen mutatom ki az érzéseimet, sőt, neten is hiába kérdezik páran, miután hosszabb-rövidebb idő után beszélgettünk, hogy ők tetszenek-e nekem, sztem lehetne-e köztünk valami... stb., de én annyira zárkózott vagyok érzelmek terén, hogy sok-sok idő kell mire kimondom, amit érzek!

És élőben pedig még rosszabb... hiába tetszik a srác, akkor is képtelen vagyok kimutatni az érzéseimet, és sokan ilyenkor azt hihetik, hogy nem jönnek be, mikor esetleg igen. :/

Az a lány, aki élőben puszilgat, és neten meg nem 'meri' bevallani, h érez irántad vmit, akkor valószínűleg csak játszik... szerintem.

De ezt a lánytól kéne megkérdezni, hogy miért csinálja ezt.

Remélem segítettem valamit. :) 17L

2012. aug. 23. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak...(6os)
2012. aug. 23. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát, érdekes.

Én 16 éves korom óta vagyok párommal, aki akkor 22 volt, és minden jól ment, felvállaltuk egymást, ment/megy is a szerelem rendesen.

22/L

2012. aug. 23. 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Én 16 vagyok és amikor több húszon felüli pasi akart velem kezdeni egyszerűen bejátszottam, hogy engem nem kapnak meg. És végülis nem is kaptak, mert szerelmes voltam/vagyok valakibe. Na de nem ez a lényeg.

Szal tökéletesen eljátszotam az elérhetetlent, amit nekem egy idősebb pasival még könnyebb is. Hiába tetszettek. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

16/L

2012. aug. 23. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert használod a "pasi" szót.

Semmi másért, vagy de, de az biztos.

2012. aug. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!