Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tehetek egyátalán még valamit?
A barátnőmmel kb 2 hónapja együtvagyunk...de mostanra nagyon megváltozott...mindíg hamar lerendezi a beszélgetéseket,amikor elmondtam h.nem foglalkozik az érzéseimmel meg egyátalán velem akkor azt is...mintha ki se mondtam volna...az egész ott kezdődött hogy egy srác haverja többet akart tőle barátságnál...és ez nagyon lesújtotta...próbáltam megbeszélni de nem akarta..és mindíg azt mondja hogy mi fiúk annyira érthetetlenek vagyunk...
Én 17F ő 17L
Nem arról van szó, hogy a nők számára az őszinteség ismeretlen fogalom. Amikor egy nő mond valamit, azt a tudatos énje mondja. Viszont a nők az esetek döntő többségében a tudatalattijuk, az érzelmeik, az ösztöneik alapján döntenek. Ezért nem kell készpénznek venni semmit, amit egy nő mond, ehelyett tudni kell, hogy mivel válthatod ki belőle azokat az érzelmeket, amik majd a javadra válnak.
Lehetőleg ne mondj neki ilyesmiket, hogy nem foglalkozik az érzéseiddel, mert ezzel gyengének mutatod magad és egy nő sem vágyik gyenge pasira. Az csak duma, hogy az az igazi férfi, aki nem fél kimutatni az érzelmeit meg hasonlók, ezt is csak a tudatos énjük mondatja a nőkkel. Ha úgy érzed, hogy nem foglalkozik veled és erre te rászorulást mutatsz, azzal csak annyit érsz el, hogy elveszíted a tekintélyed a szemében és ez lesz a kapcsolat vége. Egyértelműen mond meg neki, hogy neked ez nem tetszik, nem érzed így jól magad vele és változtasson különben nem hall többet rólad. (Ez a "nem hallasz többet rólam" kipróbált dolog, nagyon elgondolkodtatja a nőket.) Ha nem változtat, vond meg tőle a figyelmet, ne hívd, ne mutass érdeklődést felé. Ha szeret téged, akkor ez rá fogja ébreszteni arra, hogyha nem változtat, akkor elveszít. Ha nem szeret és nem akar veled, akkor kár szenvedni vele.
Utolsó válaszoló:
igen..felvetettem ezt a lehetőséget
azt mondtam h.változtasson vagy felejtsen el..
Erre azt mondta h.jóóó
most kiváncsi vagyok mi lesz belőle...most egy picit passzív leszek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!