Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátom akibe szerelmes lettem 1 éve. Amikor elmondtam neki akkor ő azt felelte, hogy nem vagyok az esete. Én ezt elfogadtam és tovább folytatódott a barátságunk, de én még ugyanúgy szerelmes voltam( csak nem akartam elveszíteni). Most eltelt egy év és úgy érzem kezdem elfelejteni és ezt gondoltam neki is elmondom, hogy kezdek szabad lenni és már talán túlléptem:)
Erre ő nem ír nekem, nem akar velem beszélni, ha mégis beszélnénk akkor semmi témánk nincs. Teljesen fura lett.
Szerintetek miért? Lehetséges hogy ő is érez valamit csak nem akarta a barátságot tönkretenni?:/ vagy csak az egója növelésére kellettem neki ?:/
2012. aug. 17. 23:09
1/9 anonim válasza:
Várj, egy dolog nem egészen tiszta nekem. Szval megmondtad neki h már kezded elfelejteni, és azóta ilyen 'fura' veled?
2012. aug. 17. 23:13
2/9 anonim válasza:
öö, lehet te is változtál. Pontosan amúgy én se értem. Vagyis te változtál is ahogy érted. Lehet hogy az egészet te érzed furcsának pont hogy magad miatt, mert már nem érzed ugyanazt. De akár az is lehet hogy csak az egoja miatt, bármi lehet.
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de figyelj ha nem érzel iránta már nagyon semmit, és egyre közömbösebb számodra, akkor ennyi,
2012. aug. 17. 23:20
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló esetem egy legjobb baráttal. Ő is megváltozott,.sztem.azért, mert ha azt is írtam neki, h már kezdem elfelejteni, tudta, hogy ha csak egy kicsit is barátságos lesz velem, én másképp értelmezem majd, mivel még mindig érzek iránta vmit és ha kedves velem, én kb elolvadok és bebeszélem magamnak, h talán mégis érez vkit. Sztem a legjobb, ha nem beszélsz neki kettőtökről, hanem semleges témákról, mintha "egy jó haver" lenne neked. Nekem ez segített
2012. aug. 17. 23:45
4/9 anonim válasza:
biztos hogy nem az az oka hjogy ő si így érez csak enm akarja tönkretenni a barátságot. mert ugye most is alig beszéltek tehát már így is tönkrement... egyszerűen szerintme nem érez úgy és lehet hogy alapból furcsa volt neki hogy tudta hogy te szerelmes vagy és ez már zavarta ezért már enm akar vele dlenni. de őszintén szólva én sem értem a pasikban hogy nagyon jó barát és egyszercsak leszar. én is hasonló helyzetem van és fogalmam sincs mire gondolhatnak...
2012. aug. 17. 23:50
5/9 anonim válasza:
előző: bocs a asok elírásért. :D
2012. aug. 17. 23:52
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kicsit elgondolkoztam :/ hát talán már barátilag is el kell felejtenem ami rossz mert tényleg nagyon szeretem:/
és az első kérdésre válaszolva, igen azóta ilyen furcsa velemi mióta elmondtam neki
2012. aug. 18. 22:41
7/9 anonim válasza:
azért a barátságotokat szerintme nem kéne mgé elfelejtened.. az még működhet.. ha nem beszéled bele mindenbe hogy talán mégis van valami.. neked is el kell fogadnod a barát felállást és visszajutni arra a szintre. ne dobd el a barátságotokat csak javítsd meg és tegyél magadban rendet.. persze ez a te döntésed és lehet hogy tényleg nem lehettek már úgy barátok.. ezt te látod..
2012. aug. 19. 03:21
8/9 A kérdező kommentje:
én eddig úgy láttam hogy lehetünk aztán kiderült, hogy mégsem:/ egyre jobban romlik a helyet, most már amikor beszéltünk elkezdett bunkón beszélni meg viselkedni. én nem fogok utána menni, ez biztos, majd ha ő hajlandó normális lenni akkor talán van esély a javulásra:/
2012. aug. 19. 15:19
9/9 anonim válasza:
igaz.. én is hasonló helyzetben vagyok szóval tényle gnem éri meg erőlködni mert azzal csak te érzed magad szarabbul. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!