Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyek szert több önbizalomra, hogy a lányoknál könnyebben bevágódjak?

Figyelt kérdés
Mások szerint helyes vagyok, de magamról annyira nem hiszel el. NEm merek próbálkozni lányoknál. Akkor sem, ha meztelenül áll és tárt karokkal áll előttem.

2012. aug. 17. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor se ha a farkad bele teszi a vaginájába? Elhúzod vagy mi?
2012. aug. 17. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:

akkor nem. mondjuk még nem volt olyan hogy meztelenül várt volna valaki tárt karokkal :D

nem félek a pinätól, a fäszom feláll rá. és tudom is hogy mi és mikor kell a lányoknak. de nincs merszem a tudtukra adni.

2012. aug. 17. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig túl kell lépj a gátlásaidon, ha kezdeményezel, egy idő után sikered is lesz, ez pedig megerősít téged. De ezt ne keverd az önbizalommal. ha nem kezdeményezel, akkor a nullával lesz egyenlő a sikered, hacsak nem a lány kezdeményez.
2012. aug. 17. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:

lány már kezdeményezett, én meg folytattam.

csak annyit kérdezett, hogy lassúzunk?

érettem hogy táncra gondol, utána éreztem hogy ver a szíve, aztán jelzett a szemeivel h csókoljam meg. meg ilyenek.

2012. aug. 17. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem. a világon nekem a legrosszabb az önbizalmam. de ki a sz.rt érdekel?! dugni akasz vagy sem?
2012. aug. 18. 01:44
 6/7 anonim válasza:
Képzeld el hogy nem jön be, úgy sokkal egyszerűbb lesz :)
2012. aug. 18. 04:19
 7/7 anonim ***** válasza:
2012. szept. 18. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!