Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai tizen-huszonéves csajokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tizen-huszonéves csajokból/lányokból mennyire lesz jó háziasszony?

Figyelt kérdés

A mai tizen-huszonéves csajokból/lányokból mennyire lesz jó háziasszony?

Tudom hogy sokféle ember van és hogy nem is vagyunk egyformák,de szerintetek a környezetetekben levő csajok mennyire fogják tudni ellátni ezeket a feladatokat?

Életkort és nemet is írjatok!köszi

2012. aug. 17. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Ku*vából lesz a legjobb feleség nemde?
2012. aug. 17. 20:47
 2/15 poiu ***** válasza:
87%
Jók lesznek. Az emberek jól alkalmazkodnak a környezetükhöz. Nem fogják a patakban súrolni a szennyest... de hazaviszik a gyorsétteremből a kaját.
2012. aug. 17. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
10-böl 5 tud fözni, 4 meg fog tanulni, a maradék 1 pedig hallani sem akar róla. Többi házimunka szintén.
2012. aug. 17. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Neveltetésfüggő.
2012. aug. 17. 20:54
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Én mondjuk eddig mindig jobban főztem mint a volt barátnőim, mostam, takarítottam is ha kellett, tehát tisztelet a kivételeknek, de a mai lányok már sz@rt sem tudnak, csak rinyálni a "nagy" női függetlenségről(20-as korosztály), a kis cinkék (15-20-ig) meg már csak egyenesen a plázázáshoz, a pasizáshoz, meg a bulizáshoz értenek, tisztelet itt is kivételnek!
2012. aug. 17. 20:56
 6/15 Hole Hunter ***** válasza:
91%

Nyugi...ha majd lesz kiért és miért, ők is oda fogják tenni magukat.

44/VF

2012. aug. 17. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én főzni mindig is utáltam, most se szeretek, csak megcsinálom, ha kell, mert mondjuk nincs főtt kaja. De utálok, unalmasnak tartom, és irritál. Pedig egyáltalán nem ezt láttam itthon, se távolabbi családban... Nálunk minden nőrokon tök szívesen süt-főz, fiatal kora óta én meg valami furcsa kivétel vagyok.

Viszont minden mást szó nélkül megcsinálok, nem húzom a szám a takarításra, mindenféle ügyeket el tudok intézni, dolgozni is szívesen dolgozok, úgy alapvetően baromi alkalmazkodóképes vagyok, és simán ellátom magam. Csak főzni utálok, ez van.

Barátommal amúgy jól kijövünk ilyen téren, ő több pénzt keres, de utál takarítani, így azt főleg én szoktam, ő meg többnyire áll minden anyagi dolgot és főzőcskézik, mert ő pl szeret.

Lehet, hogy valakinek így én nem felelnék meg, de köztünk pl nincs ebből vita.

21L

2012. aug. 17. 21:14
 8/15 anonim ***** válasza:

Én is utálok főzni, de a takarítást megcsinálom. És nem, nem azért mert ez "a nő dolga", hanem mert szeretem a rendet, a tisztaságot, és nem fogok egy takarítónak fizetni ezért.

Amúgy orvosira készülök, és biológiai tény, hogy miután egy nőből anya lesz, a hormonok "irányítják". Tehát a génjeinkben van, hogy a gyerek lesz a legfontosabb, ápoljuk, babusgatjuk, neveljük őket, megteremtjük a biztonságot számukra. Habár, én még 18 évesen kicsit babafóbiás vagyok :D

Amúgy a Kérdezőnek is nagyon igaza van, habár nem minden lány ilyen (viszont tényleg sokan ilyenek). Az én osztályomnak több mint a fele ilyen csajokból van...aztán meg a normális énféle lányokra fogják, hogy "szürke, sose jár bulizni stb.". Hát nem is akarok, nem szeretem, ha idegenek fogdossák a fenekem :/ de hát egy bolond százat csinál. Én mindig a magam érdekét néztem, racionálisan gondolkodtam és értékes barátokat szereztem.

18/L

2012. aug. 17. 23:04
 9/15 poiu ***** válasza:
20 év múlva mindent robotok csinálnak, nőknek nem kell majd főzni. Azért ennek ára is van, mert a szex is jobb lesz robotokkal :-)
2012. aug. 18. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Én se tudom, hogy mi lesz a mai lányokból házimunka terén de bulizni meg minden hülyeséget csinálni arra van eszük... Én főzni nem tudok viszont szeretek takarítani tehát ilyen szempontból van aki jól jár velem :D. 19/F
2012. aug. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!