Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Ti is féltek az egyedülléttől?
Nem félek. Én inkább attól félek, hogy lesz egy párkapcsolatom, amibe borzasztó boldogtalan leszek. (mint az előzőben is)
Mégis ragaszkodni fogok ahhoz a férfihoz, mert sajnos ilyen típus vagyok. Nehezen engedek el valakit, még ha be is látom, hogy nem volt jó.
Szerintem nem tartozol azok közé, akik nem keresik. Hiszen aki neten is keresgél, meg el is jár szórakozni, az nem tétlen.
Lehet, hogy ez a baj. Hogy túlzottan is szeretnél valakit.
Próbálj meg sodródni az árral, és nem a párkapcsolatot keresni minden pasiban. Élj, és majd csak kialakul valahogy. Talán pont akkor, amikor nem is számítasz rá.
Amúgy az engem is érdekelne, hogy egy pasi miért hagyja abba az írogatást? :D Én is voltam itt egy sráccal, akivel már egész jól levelezgettünk, és egyszer csak lekopott. Megmondtam, hogy hol lakom, és hogy hogy is hívnak, erre többet nem írt. (pedig ha rám is keresett közösségi oldalon...hát azért nem tartom magam visszataszítónak. :D)
Szóval nem értem...
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!