Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket vissza taszítana férjeteken, az, ha nagy kecskeszakála lenne, válligérő zsíros haja?
Nem tudom engem zavar-e, vagy mást is zavarna, ha a férje nem borotválkozna arcon.
1)A borosta bökős
2)Azért ne növesszen kecskeszakálat, meg ne nézzen ki úgy, mint akinek az orrából nő ki a szőr.
Én vagyok túl plázacica jelleg, vagy ti sem tolerálnátok ezt?
Bocsi, de egyébként a borosta nekem tökre mindegy, helyes tud vele lenni, de pöndőr bajusz az orra alatt, meg hosszú göndör kecskeszakál:D Vicces, meg egyfajta igénytelenségre vall.
Egy családapa mitől hagyja így elmagát, nem értem:(
:( Igen visszataszító, és ápolatlanságra vall. Nem a válligérő haj, ugyan, nem kell mindenkinek fél kopasznak lenni, de a hosszú hajat is ápolhatná.
Köszönöm első:)
"Egy családapa mitől hagyja így elmagát, nem értem:("
Ugyanattól, mint egy családanya.
Már megvan a nő, megvan a férfi, megvannak a gyerekek, innentől lehet úgy kinézni, mint egy darab sz*r, mert már nem ez a lényeg, hanem a család, ami összetart.
...hiszik ők, aztán meg sírnak, ha elhagyják őket.
:( Igen, de én azon vagyok, hogyha esetleg szülés után elhíznék, akkor is vissza fogyjak, hogy tetszhessek a páromnak.
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!