Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg minden tinicsaj ilyen?

Figyelt kérdés

18 éves, tényleg szép lány. 9 pasival volt eddig. rendszeresen análozik, persze mindent gumi nélkül, több fiúval is volt. azt irja nekem ő a 2. randin szexelni akar már hogy megnézze milyen vagyok az ágyban, mert ha nem elég jó viszlát.

a kérdés nem kamu.

ha manapság minden nő ilyen, én komolyan gondolkozom végleg abbahagyom a csajozást, mert ez már olyan szint, ami nem mint férfi, hanem mint ember akaszt ki.

2012. aug. 17. 01:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
NEM MINDEN CSAJ ILYEN MANAPSÁG!....ez a csaj meg tényleg ribanc lvl 1000000000
2012. aug. 17. 01:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket hívják úgy, hogy ribancok, tisztelet a kivételnek.

Csajokból több faj is létezik, ez a legalja.

2012. aug. 17. 01:45
 3/16 Renesmee18 ***** válasza:

Huhh.. hát necces az a csaj. Leginkább is laza erkölcsű. De egyáltalán nem ilyenek a lányok. Szerintem... Legalábbis az én ismeretségi körömben nem.

17/l

2012. aug. 17. 01:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak itt az oldalon van vagy 500 tinicsaj, aki még szűz, és nem akar lefeküdni, csak az igazival. Szóval nem minden csaj ilyen. Felnőttek között meg a tinik között is vannak rossz ribancok, ne foglalkozz vele.

De tényleg nagyon durva amúgy.

2012. aug. 17. 01:47
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Csak 9 pasival volt együtt?A mai világban ez nem számít soknak,kiröhögik az ilyen csajokat az igazi ribik

De ez téged miért zavar?Azt ne mondd hogy normális csajt akarsz magad mellé :)

2012. aug. 17. 01:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Gőzöm sincs, hol sikerült egy ilyen nagyvilági k*rvát összeszedned, de ha ennyire sokkolt a lány hozzáállása a srácokhoz, akk sztem messziről kerüld azt a helyet. Nem minden csaj ilyen. Én is 18 vagyok, és kb fél éve volt az első csókom, és hiszem h sokkal jobb volt az első így éretten, mintha hagyom h 11 évesen lesmároljanak. Szóval még egyszer elmondanám, nem minden csaj ilyen, csak te most pont egy ilyet kaptál ki. Csak keresgélj tovább, biztos találsz vmi normális jelentkezőt :)

18/L

2012. aug. 17. 02:01
 7/16 anonim ***** válasza:
ha gumi nélkül análozik stb, én még azt is meggondolnám, hogy a szájába bele rakjam-e?
2012. aug. 17. 02:02
 8/16 anonim ***** válasza:
ja. az uccsó vagyok, és nem kérdezem, hanem kijelentem.:)
2012. aug. 17. 02:04
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

nem mind,de sok ilyen van igen.

max annyi,hogy a csajok többsége nem ennyire szókimondó,de attól még így gondolja.

viszont a 2-3. kúrás meg tényleg reális,ezt nekem is mondták a csajok akiket eddig dugtam,hogy miért.

így fel tudja mérni a csaj,hogy nincs-e kicsi farkad,meg nem vagy-e fatökű,akit tanítgatni kell.

ezért kúrnak az elején,felmérnek,és ha elbuksz,vagy neked nem jön be vmi a nőn,akkor nem kell feleslegesen rabolni egymás idejét utána.

én a helyedben jól se-ggbedugnám azt a csajt.

mi a problémád?

örülnöd kellene.

2012. aug. 17. 02:05
 10/16 anonim ***** válasza:
*2-3 randin kúrás
2012. aug. 17. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!