Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak kigyúrtan lehet barátnőt szerezni?
Nem, nem csak kigyúrtan lehet barátnőt szerezni. Nézz körül, rengeteg pasi szaladgál barátnővel az oldalán, aki nincs kigyúrva. Az én barátom sincs.
Mással lehet a probléma.
"azért utasítottak vissza srácot, mert nem volt kigyúrva."
és ezt a lányok írták? "Nem volt kigyúrva, elküldtem."
Mert ezt csak a csaj tudhatja. Én meg csomó olyan sráccal leveleztem már, aki nyafogott, hogy ő átlagos kinézetű, de így, de úgy, és hogy csak mert nem szuper pasi, stb...
Aztán meg váltottam velük egy-két privit, a többség olyan stílusban írt, amit az útszéli lányok is kikértek volna maguknak.
Az izom csak egy jó kifogás, hogy ne kelljen maguk előtt beismerni: "Mert bunkó vagyok"
21/L
#5/ yesss... bár a másik oldal, de teljesen igazad van. Nem vagyok kigyúrt, már nem is fiatal, de nem okoz gondodt megszerezni egy nőt:)
Kérdező: legyen STÍLUSOD, érted? Légy udvarias, előzékeny, értelmes beszélgetőpartner, figyelmes ágyon kívül és ágyban egyaránt. Ők a NŐK. Csupa nagy betűvel. ha ezt szem előtt tartod, akkor minden működik...
És hamar rájössz, hogy kigyúrt kollegáink csak kompenzálnak valamit a túlméretes izmokkal....
Mielőtt felhördülnétek: egy férfi legyen izmos, erős.....
Hát, egy bizonyos kor után lehet tényleg nem az izomcsoportok mérete függ, de készült egy felmérés pár 12-es srác által a suliban, hogy a csajok között mi az ideális pasi, stb. stb. és nem az én típusom volt a nyerő :P
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!