Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak kigyúrtan lehet barátnőt szerezni?
Utolsó: ez épp a pasikra igaz, akik épp azok után a csajok után mennek akik hajlamosak picit mindig lekezelni őket. :)
(Sok csaj tudja is, hogy flegmának, lekezelőnek kell lennie, hogy válogathasson a fiúk között.) Ez egy pasizási módszer.
"így ez a kigyúrtság is elhanyagolható, mivel nem sok nőben vált ki érzelmet"
Annyiból jogos, hogy nekem abszolút nem tetszik aki kigyúrt. A vonzó külső fontos, de a vékony sportosra tudok ráizgulni. :)
"(Sok csaj tudja is, hogy flegmának, lekezelőnek kell lennie, hogy válogathasson a fiúk között.) Ez egy pasizási módszer."
Velem épp most is bakot lőtt egy ilyen, mert én az ilyeneket otthagyom, de sztem más pasik is.
Lehet, hogy te otthagyod (vagy ezt mondod), de a fiúk többsége spontán az ilyenek után fut.
Egyébként miért sírna a sok megcsalt, otthagyott odaadó rendes kislány? :)
Fontosabb, hogy az agya legyen kigyúrva. Bármelyik értelmes nő kerüli a tuskókat.
25/N
A "tuskókat" én is kerülöm. De ha aranyos, dekoratív, felőlem lehet butácska.
Bár akkor hosszútávút nem biztos, hogy tervezek vele.
Hosszú távra azért viszonylag legyen értelmes.
"Csak kigyúrtan lehet barátnőt szerezni?"
Jó kifogás sose rossz.
Nem értem egyébként mi ez a férfiatlan hozzáállás. Ha te így látod akkor az a saját bizonyítványod, és menjél kezdj el gyúrni. Nincs mit ezen túlmagyarázni. Ennyire szűken látod a dolgokat és csajozni akarsz akkor nem értem miért nem a konditeremben vagy....
Egyértelműen a normális nőket nem a férfiak külseje fogja lenyűgözni. Akinek pedig az a fontos, az olyan is. Zsák a foltját általában megtalálja.
Nem a nőket kell hibáztatni meg bennük keresni a hibát, csak mert te nem vagy sikeres náluk. Sőt egy igazi férfi tudja, hogy nem a testével kell hódítania. Még én is sértésnek veszem, hogy ilyen butáknak és felszínesnek tartod a nőket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!