Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szülés miatt meghíztam, és már nem kellek a páromnak.
10:54 látom, hogy kb SEMMIT nem fogtál fel abból, amit írtam...
Bár az előző hozzászóló az első részben kifejtette bővebben, neked valszeg megint csak falrahányt borsó...
És igenis szerencsés az a nő, aki problémamentesen átvészeli a terhességet, ugyanis a terhességi cukor, a toxémia, a vizesedés, a bevérzés, a koraszülés, és folytathatnám NEM elhatározás kérdése, senki nem választja magának (mondom ezt úgy, hogy egyiket sem kellett átélnem).
Minden elismerésem a párodnak, aki gondolom, futópadról ment szülni súlyzókkal a kezében (biztos rohadt egészségesen táplálkozott, hogy pár dekás gyereket sikerült szülnie), de a normális, ideális esetben akkor is a gyerek az első.
Erősködj tovàbb nyugodtan...
Igen egészséges a gyereke.Kismama edzést és DIÉTÁT(megfelelő táplálkozást) látom nem olvastál,multivitaminokat is érdemes szedni és akkor minden okés lenne.Szerintem meg IS-IS mindkettő fontos.
Te tudod,csak nehogy ellaposodjon a kapcsolatod.
Na leírod végre hány deka volt szerencsétlen, ha anyuci súlya össz-vissz 3 kilóval gyarapodott?
(nem tőled van, nem voltál ott, mégis milyen jól informált vagy...)
olvasni még mindig nem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!