Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A szülés miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A szülés miatt meghíztam, és már nem kellek a páromnak.

Figyelt kérdés
Januárban született egy kisfiunk, és 20 kilót felszedtem. A párom hozzám sem nyúl, ma az is kiderült, hogy azért, mert nem tetszik neki, hogy meghíztam. Borzasztóan kiborultam, hiszen az ő gyermekét hordtam a szívem alatt. Mérgemben azt mondtam, hogy mostmár nem is akarok lefogyni, meg hogy keressen magának egy vékony szeretőt. Nagyon fáj, hiszen én ugyanaz az ember maradtam, igaz súlyfelesleggel.... Ti ezt hogyan reagálnátok le?
2009. júl. 22. 20:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

10:54 látom, hogy kb SEMMIT nem fogtál fel abból, amit írtam...

Bár az előző hozzászóló az első részben kifejtette bővebben, neked valszeg megint csak falrahányt borsó...

És igenis szerencsés az a nő, aki problémamentesen átvészeli a terhességet, ugyanis a terhességi cukor, a toxémia, a vizesedés, a bevérzés, a koraszülés, és folytathatnám NEM elhatározás kérdése, senki nem választja magának (mondom ezt úgy, hogy egyiket sem kellett átélnem).

Minden elismerésem a párodnak, aki gondolom, futópadról ment szülni súlyzókkal a kezében (biztos rohadt egészségesen táplálkozott, hogy pár dekás gyereket sikerült szülnie), de a normális, ideális esetben akkor is a gyerek az első.

Erősködj tovàbb nyugodtan...

2012. márc. 22. 15:49
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Igen egészséges a gyereke.Kismama edzést és DIÉTÁT(megfelelő táplálkozást) látom nem olvastál,multivitaminokat is érdemes szedni és akkor minden okés lenne.Szerintem meg IS-IS mindkettő fontos.

Te tudod,csak nehogy ellaposodjon a kapcsolatod.

2012. márc. 22. 15:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Na leírod végre hány deka volt szerencsétlen, ha anyuci súlya össz-vissz 3 kilóval gyarapodott?

(nem tőled van, nem voltál ott, mégis milyen jól informált vagy...)

olvasni még mindig nem tudsz...

2012. márc. 22. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!